Πλάθα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»
Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του ο Ζοάν Πλάθα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά ηττήθηκε με 86-85.
Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 μετά το ματς ο Ζοάν Πλάθα δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του και τόνισε πως και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν νικήσει.
Όσα είπε ο Πλάθα:
«Δεν έχουμε κερδίσει σε αυτή την έδρα για σχεδόν 30 χρόνια. Πρέπει να το θυμούνται όλοι αυτό.
Όταν κερδίζεις ή χάνεις στον πόντο σημαίνει πως και οι δύο ομάδες άξιζαν την νίκη ή την ήττα. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Όμως, στο τέλος ήμασταν πιο soft.
Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να κάνουμε πιο σωστά τα φάουλ στο τέλος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κάναμε τεράστια προσπάθεια».
- Ιράν: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Απειλές και άγρια καταστολή εναντίον των διαδηλωτών
- Πέθανε ο Έρικ φον Ντένικεν, γνωστός για τη θεωρία του περί «εξωγήινων θεών»
- Τραυματισμός στο κεφάλι για τον Μαυροπάνο! Αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο (vid)
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον
- «Εγώ ένιωθα καλά να το κάνω»: Η Άριελ Κωνσταντινίδη απαντά στα σχόλια για την ηλικία της μητρότητας
- Θα δικαιωθεί η πρόβλεψη για Ταρέμι


