Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει βιβλίο και αποκαλύπτει την «αδίστακτη» φιλοδοξία της Δούκισας

Ο πρώην της Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει βιβλίο και αποκαλύπτει την «αδίστακτη» φιλοδοξία της Δούκισας

Ο Τρέβορ Ένγκελσον έχει αποφασίσει να δείξει πόσο «εγωίστρια» και «αδίστακτη» είναι.

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να περνάει δύσκολα, φοβούμενη τι μπορεί να αποκαλύψει ο πρώην σύζυγός της Τρέβορ Ένγκελσον στο βιβλίο που φέρεται να ετοιμάζει με λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τη βρετανική «Mirror» που επικαλείται το περιοδικό Woman’s Day, ο παραγωγός ταινιών είναι αποφασισμένος να αφηγηθεί τα πάντα, με το περιοδικό μάλιστα να κάνει εικασίες για το τι πρόκειται να αναφέρει ο Ένγκελσον.

Οι αποκαλύψεις

Όπως αναφέρεται, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες που επέφεραν το διαζύγιο, και τους βαθύτερους λόγους που η Μέγκαν επέστρεψε ταχυδρομικά τα δαχτυλίδια του γάμου και των αρραβώνων. Συγκεκριμένα o Ένγκελσον θα δώσει πολλά «άπλυτά» της στη φόρα τα οποία εκείνη επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» το 2013.

Το πρώην ζευγάρι, παντρεύτηκε το 2011 και χώρισε το 2013, ενώ η σχέση τους μέτρησε συνολικά έξι χρόνια.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, πηγές υποστηρίζουν ότι η Μαρκλ ήταν «εντελώς διαφορετικός άνθρωπος» όταν μετακόμισε στο Τορόντο για τη σειρά Suits και ότι ο χωρισμός τον έκανε να νιώθει «χρησιμοποιημένος».

Ακόμη είναι πολύ πιθανόν να γραφτούν στο βιβλίο διάφορα περιστατικά από τον γάμο τους, όπως για παράδειγμα ότι στους καλεσμένους δόθηκε μαριχουάνα ως δώρο καλωσορίσματος στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τζαμάικα το 2011.

Στο βιβλίο λέγεται πως θα γίνει και εκτενής αναφορά στο σχόλιο της Μέγκαν το 2017 ότι δεν ήξερε πολλά για τον πρίγκιπα Harry πριν από τη σχέση τους και θα αναλυθεί όλο το «ανόητο σκεπτικό» γύρω από αυτή τη δήλωση που κανείς δεν πίστεψε. Το περιοδικό Woman’s Day είπε επίσης ότι το βιβλίο θα μπορούσε να κινηθεί και γύρω από την οικογένειά της, στη σχέση με την μητέρα και τον πατέρα της.

«Έβλεπε τον Τρέβορ ως σκαλοπάτι για τη σταδιοδρομία της»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τρέβορ πρόκειται να αναφερθεί και στην «αδίστακτη φιλοδοξία» της. Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν δεν θα είχε τον ρόλο της στο Suits χωρίς τον Τρέβορ, ο οποίος φέρεται να της έδωσε ρόλο στην ταινία του, »Remember Me» το 2010. «Της έδωσε αυτόν τον ρόλο και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, χωρίς να σκεφτεί για μια στιγμή ότι θα πήγαινε στο Τορόντο λίγους μήνες αργότερα για το Suits», ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή προσθέτοντας πως έβλεπε τον παραγωγό ως «σκαλοπάτι» της.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024