Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ τρέμει τη μέρα που τα παιδιά της θα χρησιμοποιήσουν τα social media

Η Μέγκαν Μαρκλ τρέμει τη μέρα που τα παιδιά της θα χρησιμοποιήσουν τα social media

Αυτή η μέρα αργεί ακόμα για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που αποσύρθηκαν από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram.

Η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε πως τρέμει την ημέρα που ο Άρτσι και η Λίλιμπετ θα χρησιμοποιήσουν τα social media σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Μιλώντας στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε τις ανησυχίες της για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα παιδιά της.

Η 42χρονη Μέγκαν Μαρκλ προειδοποίησε παράλληλα για τους κινδύνους του διαδικτυακού κόσμου για τη σημερινή νεολαία.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, που κάποτε είχε πάνω από 11 εκατομμύρια ακόλουθους στον κοινό λογαριασμό της με τον πρίγκιπα Χάρι, αποκάλυψε τις ανησυχίες της μιλώντας σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

«Ως γονείς, αν και τα παιδιά μας είναι πολύ μικρά, είναι δυόμισι και τεσσεράμισι… αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν εξαφανίζονται», ξεκίνησε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Νομίζω ότι από τον σχεδιασμό, υπήρχε ένα σημείο εισόδου που υποτίθεται ότι ήταν θετικό στο να δημιουργήσει μια κοινότητα και κάτι έχει αλλάξει, και δεν υπάρχει τρόπος να το ακούσουμε και να μην προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες να ακουστούν οι ιστορίες τους», συνέχισε η Μέγκαν Μαρκλ.

Έχουν ακόμα χρόνο Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε πως τα παιδιά της δεν είναι ακόμα σε ηλικία που χρησιμοποιούν ή ακόμα και γνωρίζουν τα social media. Ξέρει όμως ότι πλησιάζει η ώρα που θα εκτεθούν σε αυτά με κάποιον τρόπο.

Αισθάνομαι τυχερή που τα παιδιά μας είναι σε μια ηλικία, αρκετά νέα, οπότε αυτό δεν είναι στο άμεσο μέλλον μας

Η Δούκισσα του Σάσεξ περιέγραψε τη μητρότητα ως «το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της εκτός από το να είναι σύζυγος». «Το να είμαι μαμά είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ολόκληρη τη ζωή μου, εκτός, φυσικά, από το να είμαι σύζυγος σε αυτόν», συνέχισε κάνοντας νόημα στον Χάρι.

«Αλλά θα πω, ότι αισθάνομαι τυχερή που τα παιδιά μας είναι σε μια ηλικία, αρκετά νέα, οπότε αυτό δεν είναι στο άμεσο μέλλον μας, αλλά νιώθω και φοβισμένη από το πώς συνεχίζει να αλλάζει», συμπλήρωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Και αυτό θα το αντιμετωπίσουμε. Όπως λένε, «όταν γίνεσαι γονέας, οι μέρες είναι μεγάλες, αλλά τα χρόνια είναι λίγα». Οπότε με ανησυχεί. Αλλά μου δίνει επίσης πολλή ελπίδα και πολλή ενέργεια η πρόοδος που έχουμε σημειώσει τον τελευταίο χρόνο», συνέχισε η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν κάποτε 11 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, προτού εγκαταλείψουν τον κοινό τους λογαριασμό τον Μάρτιο του 2020. Με ανακοίνωσή τους στον λογαριασμό τους Sussex Royal ανέφεραν πως ήθελαν να βρουν ένα νέο κεφάλαιο για να καταλάβουν πως μπορούν να συνεισφέρουν καλύτερα.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024