Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι αποκαλύψεις που τρέμει η «αδίστακτη» Μέγκαν Μαρκλ

Οι αποκαλύψεις που τρέμει η «αδίστακτη» Μέγκαν Μαρκλ

Ένα νέο βιβλίο ενδέχεται να έρθει να ταράξει εκ νέου τα νερά για τον πρίγκιπα Χάρι, τη Μέγκαν Μαρκλ και τη βασιλική οικογένεια.

Με το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι να έχει προκαλέσει εντάσεις στη βασιλική οικογένεια, ένα άλλο εκρηκτικό βιβλίο αναμένεται να ταράξει την ηρεμία της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο γάμος με τον πρίγκιπα Χάρι ήταν ο δεύτερος για τη διάσημη ηθοποιό, καθώς είχε υπάρξει για δύο χρόνια παντρεμένη με τον Trevor Engleson (από το 2011 έως το 2013).

Ο Trevor Engleson σπάνια μιλάει για τη σχέση τους με έναν γνώστη, ωστόσο, των βασιλικών θεμάτων να υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να αναφέρει το πόσο «αδίστακτη» είναι.

Η ηθοποιός φέρεται να τρέμει τις αποκαλύψεις από τον πρώην σύζυγό της που ετοιμάζεται να γράψει το εκρηκτικό βιβλίο με λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 2011 έως το 2013 και έβαλαν τέλος στον γάμο τους λόγω αγεφύρωτων διαφορών. Μέχρι στιγμής ο Trevor Engleson, ιδιοκτήτης εταιρείας διαχείρισης ταινιών και παραγωγής, δεν έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την πρώην σύζυγό του.

Έχει αρνηθεί να σχολιάσει τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι και την απομάκρυνσή τους από τη βασιλική οικογένεια.

Αυτό όμως φαίνεται να πρόκειται να αλλάξει σύμφωνα με την Express. O Neil Sean, συγγραφέας του The A to Z of Harry and Meghan, ισχυρίζεται πως ο Trevor είχε πολλές προσφορές για να αποκαλύψει τα πάντα για το πώς πραγματικά είναι η Μέγκαν Μαρκλ πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Τρέμει τις αποκαλύψεις η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τον Neil Sean, είναι τρομοκρατημένη, καθώς ο Trevor είναι ένας άνθρωπος που τη γνωρίζει πολύ καλά.

Αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο ή ακόμα και να δώσει μια συνέντευξη για τον αποτυχημένο γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραίο για τις ελπίδες της να ξαναρχίσει την καριέρα της.

«Έχει δεχτεί πολλές προτάσεις και μεγάλες προσφορές όταν η Μέγκαν Μαρκλ ήταν στο απόγειο της φήμης της. Νομίζω ότι θα εξετάσει όλες τις επιλογές», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Neil Sean.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Trevor Engleson γνωρίστηκαν το 2004 και έβγαιναν για επτά χρόνια πριν ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας στην Τζαμάϊκα το 2011.

Θα μπορούσε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο πόσο «αδίστακτη και φιλόδοξη» υπήρξε η Μέγκαν Μαρκλ

Η σχέση τους άρχισε να περνά κρίση όταν η Μέγκαν Μαρκλ απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά Suits. Περνούσε τότε μεγάλο μέρος του χρόνου της στα γυρίσματα στο Τορόντο, ενώ ο Trevor παρέμενε στο Λος Άντζελες.

Ο Neil Sean πιστεύει ότι ένα βιβλίο που ενδέχεται να γράψει ο Trevor θα μπορούσε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο πόσο «αδίστακτη και φιλόδοξη» υπήρξε η ηθοποιός.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024