Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Τα έσπασαν με τους Μπέκαμ και πιάνουν φιλία με τον Τζον Τραβόλτα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τα έσπασαν με τους Μπέκαμ και πιάνουν φιλία με τον Τζον Τραβόλτα

Το 1985 ο σταρ του Χόλιγουντ είχε χορέψει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στον Λευκό Οίκο.

Στα «μαχαίρια» βρίσκεται το ζεύγος Μπέκαμ με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το πρώην βασιλικό ζεύγος, όπως αναφέρουν πηγές στην New York Post, κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή και τη σύζυγό του ότι διέρρεαν πληροφορίες στον Τύπο.

Μετά το τέλος της φιλίας τους, οι Sussexes έπιασαν κολλητιλίκια με τον Τζον Τραβόλτα. Δημοσιεύματα θέλουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να πέρασαν χρόνο με τον χολιγουντιανό σταρ σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο «The Beverley Hills» στο Λος Άντζελες, όπου βρέθηκαν στο «Polo Lounge».

Πηγή δήλωσε στη Sun ότι αν και δεν υπάρχει καμία υπόνοια ότι ο Χάρι και η Μέγκαν ενδιαφέρονται για τη Σαηεντολογία, «οι τρεις τους τα πήγαν εξαιρετικά καλά στην εκδήλωση για το ίδρυμα Archewell».

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραβόλτα έχει σχέσεις με πρόσωπα από τη βασιλική οικογένεια. Το 1985 είχε χορέψει με τη μητέρα του Χάρι, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στον Λευκό Οίκο, με τον ίδιο να δηλώνει αργότερα ότι ο χορός αυτός ήταν «από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου».

Τι συνέβη με τους Μπέκαμς

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι Sussexes έχουν έρθει σε ρήξη με τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ.

Οι Μπέκαμς, που μετρούν χρόνια φιλίας με το πρώην βασιλικό ζεύγος, κατηγορήθηκαν ότι διέρρεαν πληροφορίες για τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές συνεχίζουν πως αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να τερματίσει τη φιλία τους καθώς ο ίδιος είναι «έξαλλος» από τις μομφές προς το πρόσωπο του ίδιου αλλά και της συζύγου του, ενώ ακολούθησε και τηλεφώνημα σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους μεταξύ των δύο πλευρών.

«Είναι σχεδόν αβέβαιο ότι θα τα ξαναβρουν», επεσήμανε η πηγή.

Οι Μπέκαμς είχαν παρευρεθεί στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού το 2018 και ήταν και ιδιαίτερα υποστηρικτικοί στην έλευση και παραμονή της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δημοσίευμα της New York Post, ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ μάλιστα αντικατέστησε την Βικτόρια Μπέκαμ με την Βικτόρια Τζάκσον, μία επιχειρηματία – μεγιστάνα των καλλυντικών,  η οποία είναι και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

«Εκείνη (σ.σ. η Βικτόρια Τζάκσον) και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν δεθεί σε πολλά επίπεδα. Λατρεύουν η μία την άλλη», τονίζουν πηγές κοντά στο ζευγάρι των Sussexes.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024