Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ: «Είναι ατάλαντη, γι' αυτό κόπηκε από το Spotify»

Μέγκαν Μαρκλ: «Είναι ατάλαντη, γι’ αυτό κόπηκε από το Spotify»

«Το ότι είσαι διάσημος, δεν σημαίνει πως είσαι και καλός σε κάτι». 

«Πυρά» προς την Μέγκαν Μαρκλ εκτόξευσε ο Tζέρεμι Ζίμερ. Λίγα 24ωρα μετά το «διαζύγιο» της ίδιας και του Χάρι με το Spotify, ο γνωστός κυνηγός ταλέντων στο Χόλιγουντ έριξε τα «βέλη» του προς τη δούκισσα του Σάσεξ και την χαρακτήρισε ατάλαντη.

Κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή του συμβολαίου του ζεύγους με την πλατφόρμα streaming μουσικής και podcast, ο Ζίμερ ανέφερε: «Η Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγος του δούκα του Σάσεξ, Χάρι, είναι ατάλαντη, γι’ αυτό την έκοψαν από το Spotify».

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν του προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Spotify. «Δεν έχει απαραίτητα κανένα είδους ταλέντο. Όπως αποδεικνύεται, η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν κανένα ιδιαίτερο ταλέντο για ηχητικές εκπομπές. Δεν έχει απαραίτητα κανένα είδους ταλέντο. Το ότι είσαι διάσημος, δεν σημαίνει πως είσαι και καλός σε κάτι», υπογράμμισε.

Το τέλος της συνεργασίας με το Spotify

Η συμφωνία του Spotify με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες. «Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμους τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που δημιούργησαν μαζί», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση στη New York Post οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή του Variety ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ήθελαν να αποδεσμευτούν από την αποκλειστική συμφωνία με την πλατφόρμα streaming μουσικής και podcast και να βρουν μια νέα στέγη για τα ηχητικά τους έργα.

Ωστόσο, άλλη πηγή ανέφερε ότι το Spotify περίμενε περισσότερο περιεχόμενο από την Archewell Audio σημειώνοντας ότι σχεδόν τρία χρόνια μετά την υπογραφή της συμφωνίας, το βασιλικό ζευγάρι παρέδωσε μόνο μία σειρά εκπομπών το «Archetypes» βάζοντας τη συμφωνία «στο πάγο».

Το podcast έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2022 με την Μέγκαν Μαρκλ να αποδομεί την ιστορία των κοινωνικών στερεοτύπων για τις γυναίκες. Σημειώνεται ότι η σειρά των 12 επεισοδίων κατέκτησε την κορυφή των charts της εταιρείας σε πολλές χώρες.

Η συμφωνία αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων της Archewell Audio με το Spotify έγινε στα τέλη του 2020,  ανέφερε η Wall Street Journal με αποστολή την «παραγωγή προγραμμάτων που ανυψώνει και διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο» καθώς «προβάλλει διαφορετικές οπτικές και φωνές δημιουργώντας μία κοινότητα μέσα από προσωπικές εμπειρίες, αφηγήσεις και αξίες».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024