Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάμες Ροντρίγκες: Αδειάζει τη Σακίρα και στηρίζει τον Πικέ

Χάμες Ροντρίγκες: Αδειάζει τη Σακίρα και στηρίζει τον Πικέ

«Δεν συμφωνώ που έγραψε κομμάτι για τον πατέρα των παιδιών της»

Το πολύκροτο διαζύγιο του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα συνεχίζει να απασχολεί τα media και να συζητιέται τόσο στον χώρο της σόουμπιζ όσο και σε αυτό του αθλητισμού.

Οι δυο τους χώρισαν επεισοδιακά με την Λατίνα να κατηγορεί τον Καταλανό για απιστία, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα όταν ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τις κοινές εμφανίσεις με την νέα αγαπημένη του.

Ακολούθησε μια ανελέητη κόντρα μεταξύ του πρώην ζευγαριού, κακόβουλα σχόλια εκατέρωθεν και τραγούδια από τη Σακίρα, με τα οποία έστρεφε τα βέλη της κατά του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία.

«Είναι ένας πολύ…»

Θέση για τον χωρισμό τους πήρε, μεταξύ άλλων, και ο Χάμες Ροντρίγκες!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Semana» ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για το θέμα και… στήριξε τον συνάδελφό του.

Ο 31χρονος αρχικά ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με το τραγούδι που έγραψε η Σακίρα για τον παλαίμαχο παίκτης της Μπαρτσελόνα, καθώς είναι πατέρας των παιδιών της και τόνισε ότι ο Πικέ παραμένει ένας καλός άνθρωπος.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που καταλήγουν να κάνουν ό,τι έκανε. Αλλά για μένα, παραμένει καλός άνθρωπος και δεν συμφωνώ με τη Σακίρα να γράφει κομμάτια για τον πατέρα των παιδιών της», είπε ο Χάμες και συνέχισε:

«Τον έχω συναντήσει αρκετές φορές, οπότε δεν μπορώ να πω άσχημα πράγματα για εκείνον. Για μένα είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

«Πες στο νέο σου μωρό ότι…»

Το τελευταίο τραγούδι της Σακίρα, που είναι «αφιερωμένο» στον Πικέ, έχει τον τίτλο «TQG» (Σου έπεφτα πολύ, σε ελεύθερη μετάφραση).

Πρόκειται για μια συνεργασία με την Karol G. «Οι δύο Κολομβιανές τραγουδίστριες είχαν και οι δύο άσχημες εμπειρίες με τους πρώην αγαπημένους τους και ένωσαν τις δυνάμεις τους για το νέο χιτ», γράφει ο ισπανικός Τύπος.

Στην πρώτη τους συνεργασία, η Σακίρα και η Karol G λένε ότι δεν θα επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στην ερωτική τους ζωή, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει πιο δυνατές περνώντας χρόνο με ένα άτομο που δεν τους ταίριαζε.

Τα μηνύματα που στέλνει το ζεύγος στους πρώην τους είναι ξεκάθαρα: «Εσύ έφυγες και εγώ πήρα τριπλό ‘π’: πολύ πιο καυτή, πολύ πιο σκληρή, πολύ πιο ανάλαφρη» τραγουδά η Σακίρα.

«Μωρό μου, τι έγινε; Δεν (υποτίθεται ότι) ήσουν ερωτευμένος; Γιατί με ψάχνεις αν ξέρεις ότι δεν επαναλαμβάνω λάθη, πες στο μωρό σου ότι δεν διαγωνίζομαι για άντρες», συνεχίζει το τραγούδι.

«Δεν έχω χρόνο για όσα δεν κάνουν τίποτα για μένα. Άλλαξα διαδρομή (…) Είμαι πιο σκληρή, λένε τα δημοσιεύματα. Τώρα θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί (…) Ξέχασες ότι έχω προχωρήσει. Και ότι με αυτό το κορίτσι ήσουν έξω από τα βάθη σου. (…) Δεν θα επιστρέψω ποτέ σε σένα. Είσαι κακοτυχία, γιατί τώρα οι ευλογίες πέφτουν βροχή πάνω μου. Και θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί, το ήξερα. Σου άρεσε μια φωτογραφία μου», καταλήγει.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024