Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμοι για το επόμενο βήμα Πικέ και Κλάρα Κία - Ανακοινώνουν τον γάμο τους

Ετοιμοι για το επόμενο βήμα Πικέ και Κλάρα Κία – Ανακοινώνουν τον γάμο τους

Ο γάμος αναμένεται να γίνει στα περίχωρα της καταλανικής πρωτεύουσας και να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς στην Ισπανία.

Το «τελειωτικό» χτύπημα στη Σακίρα ετοιμάζεται να δώσει τις επόμενες ημέρες ο Ζεράρ Πικέ με την ανακοίνωση του γάμου του με την Κλάρα Κία.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Telecinco «Socialite» και το portal «Look»,  Πικέ και Κία είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τον επικείμενο γάμο τους αναμένεται να τον ανακοινώσουν το επόμενο Σάββατο, 24 Ιουνίου γιατί συμπίπτει με την ημέρα που παντρεύτηκε ο αδερφός του Πικέ, Μαρκ.

Τις προηγούμενες ημέρες ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και η νεαρή φοιτήτρια «συνελήφθησαν» σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Βαρκελώνης.

Ο γάμος αναμένεται να γίνει στα περίχωρα της καταλανικής πρωτεύουσας και να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς στην Ισπανία.

Παρά τα δώδεκα χρόνια σχέσης από τα οποία προέκυψαν δύο παιδιά, ο 10χρονος Μίλαν και ο οκτάχρονος Σάσα, Πικέ και Σακίρα δεν παντρεύτηκαν. «Θα παντρευτώ όταν ο Ζεράρ μου το ζητήσει», απαντούσε συχνά πυκνά η κολομβιανή σταρ όταν τη ρωτούσαν σχετικά, μετά το 2014.

Είναι λοιπόν οξύμωρο το γεγονός ότι ο Πικέ ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός με την Κία ήταν η σχέση τους μετράει μόλις λίγους μήνες -ή έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο κόσμος.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Σακίρα φέρεται να κάνει τα πρώτα βήματα στη σχέση της με τον επτά φορές πρωταθλητή τη φόρμουλα 1 Λιούις Χάμιλτον αλλά ταυτόχρονα συνεχίζει να στρέφει τα βέλη της εναντίον του πατέρα των δύο παιδιών της.

Οι στοίχοι στο νέο της τραγούδι, Copa vacia (Αδειο Κύπελλο), αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Είσαι πάντα απασχολημένος με τόσες πολλές δουλειές. Θα ήταν ωραίο, αγάπη μου, λίγος ελεύθερος χρόνος. Χαλάρωσε εδώ στον καναπέ και δώσε μου την προσοχή σου. Αφησε κάτω το τηλέφωνο και χρησιμοποίησε το χέρι σου σε μένα».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024