Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Για σέρφινγκ με τον Χάμιλτον - Φουντώνουν οι φήμες για σχέση

Σακίρα: Για σέρφινγκ με τον Χάμιλτον – Φουντώνουν οι φήμες για σχέση

Όλο και πληθαίνουν οι κοινές τους εμφανίσεις!

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Σακίρα να βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον.

Μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, η τραγουδίστρια έχει «μετακομίσει» από τα VIP των γηπέδων, στα VIP της Formula 1, δίνοντας το «παρών» σε Grand Prix. Η πρώτη φορά μάλιστα, που παρευρέθηκε σε αγώνα ήταν στο Μαϊάμι και η δεύτερη στην Ισπανία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο της αμερικανικής πόλης για φαγητό. Βέβαια τότε υπήρχαν και άλλα άτομα στο τραπέζι. Την επομένη του αγώνα, όμως, ο Χάμιλτον πήρε την Σακίρα για βόλτα με το γιοτ του και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να την βοηθά να επιβιβαστεί σε αυτό.

Ακολούθησε το Grand Prix της Βαρκελώνης και η Κολομβιανή ήταν και πάλι εκεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα, μετά το πέρας του οποίου γευμάτισε με τον άσο της Formula 1 σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο. Στη συνέχεια, οι δυο τους διασκέδασαν σε κλαμπ και συναντήθηκαν με τον Νεϊμάρ και τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούσαν ότι η γνωριμία Σακίρα και Χάμιλτον είναι απλά φιλική. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να έρχονται όλο και πιο κοντά και δεν αποκλείουν να έχουν σχέση.

Σε βίντεο που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τραγουδίστρια και ο Βρετανός οδηγός κάνουν σέρφινγκ ο καθένας μόνος του, όμως το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται μοιάζει κοινό.

Αυτή η λεπτομέρεια πυροδότησε τις φήμες για ειδύλλιο και έκανε πολύ κόσμο να θεωρήσει ότι οι δυο τους είχαν πάει μαζί για να απολαύσουν τα κύματα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024