Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Lupita Nyong'o έγραψε στιλιστική ιστορία με ένα «αιχμηρό» item στα Tony Awards

Η Lupita Nyong’o έγραψε στιλιστική ιστορία με ένα «αιχμηρό» item στα Tony Awards

Η Lupita Nyong'o έκανε μια αξεπέραστη δήλωση στυλ τη στιγμή που πάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Tony 2023.

Η ηθοποιός, η οποία είναι εδώ και καιρό γνωστή για την έντονη αίσθηση της μόδας και κυρίως του στυλ, φόρεσε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση  στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Tony. Αλλά αντί για ένα τεχνικολόρ φόρεμα ή ένα αιθέριο outfit, όπως κάποιες άλλες εμφανίσεις της, φέτος επέλεξε ένα σμόκιν. Αυτό που φορούσε σαν top από κάτω ήταν αυτό που πραγματικά τράβηξε τα βλέμματα.

Κάτω από το αιχμηρό μαύρο σακάκι σμόκιν της, η 40χρονη Nyong’o φορούσε ένα ασημένιο θώρακα που ήταν σοκαριστικά ρεαλιστικός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχε διαμορφωθεί πάνω στο ίδιο της το σώμα.

Photo: REUTERS/Amr Alfiky

Photo: REUTERS/Amr Alfiky

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram ότι η Πακιστανή καλλιτέχνιδα και σχεδιάστρια μόδας Misha Japanwala (Μίσα Τζαπανουάλα) δημιούργησε τον ασημένιο θώρακα για εκείνη, σμιλεύοντάς το και πλάθοντας το πάνω στο σώμα της.

«Η Μίσα είναι μια Πακιστανή καλλιτέχνιδα και σχεδιάστρια μόδας, το έργο της οποίας έχει τις ρίζες του στην απόρριψη και την αποδόμηση της εξωτερικής ντροπής που συνδέεται με το σώμα κάποιου. Στην καλλιτεχνική της διαδικασία, δημιουργεί μια ρεαλιστική και αληθινή καταγραφή του σώματος ενός ατόμου ως πράξη αντίστασης και γιορτής και ως επιμονή στο να μας επιτρέπεται να υπάρχουμε ελεύθερα μέσα στο σώμα μας» έγραψε η Nyong’o, προσθέτοντας ότι ήταν «τιμή» που φόρεσε το κομμάτι για την απονομή.

Δείτε την ανάρτησή της 

Η Nyong’o συνδύασε τον ασημένιο θώρακα με το μαύρο και ασημένιο clutch και τα ασημένια κοσμήματά της. Είχε επίσης ένα ασημένιο μανικιούρ και ένα εντυπωσιακό σχέδιο που έμοιαζε με τατουάζ στο πρόσφατα ξυρισμένο κεφάλι της (αφού προηγουμένως είχε επίσης βγει με ένα πανέμορφο λουκ χέννας για μια εκδήλωση).

Η ηθοποιός ήταν εξόχως χαλαρή και χαρούμενη στο κόκκινο χαλί. Η λάμψη της περιλάμβανε επίσης μια φωτεινή απόχρωση χειλιών σε χρώμα μούρου – η μόνη της χρωματική νότα σε μια κατά τα άλλα κλασικά ουδέτερη παλέτα για τη μεγαλύτερη βραδιά του Broadway.

Η Nyong’o, η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο Tony καλύτερης ηθοποιού σε θεατρικό έργο το 2016 για τον ρόλο της στο Eclipsed, είναι εδώ και καιρό μια από τις αγαπημένες σταρ του κόκκινου χαλιού για τις τολμηρές ενδυματολογικές της επιλογές. Είτε επιλέγει έντονα χρώματα, μεταλλικές υφές ή κάτι διάφανο, τα συνδυάζει με αυτοπεποίθηση – και σχεδόν πάντα αυτό λειτουργεί υπέρ της.

Photo: REUTERS/Amr Alfiky

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024