Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πώς πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ «χάλασαν» τον γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ

Πώς πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ «χάλασαν» τον γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα είχε αντίκτυπο στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα φαίνεται πως είχε τεράστιο αντίκτυπο στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και να αρχίσουν μια νέα ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Μια απόφαση που είχε «τεράστιο αντίκτυπο» στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Και αυτό καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αναγκάστηκαν να αναλάβουν τον επιπλέον φόρτο εργασίας από την απουσία τους.

Υπήρχαν στιγμές που ένιωθαν να λυγίζουν από την αμείλικτη πίεση. Με λιγότερο χρόνο στο σπίτι και περνώντας περισσότερο χρόνο χωριστά αισθάνονται να διαλύονται

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αισθάνονται απίστευτα αγανακτισμένοι σε ό,τι έχει να κάνει με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Ο επιπλέον φόρτος εργασίας που πέρασε σε αυτούς είναι τεράστιος», σημειώνει πηγή στην Express.

Το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έπρεπε να αναλάβουν ακόμα περισσότερες ευθύνες από τότε που έφυγαν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ είχε τεράστιο αντίκτυπο στον γάμο και την οικογενειακή τους ζωή.

«Υπήρχαν στιγμές που ένιωθαν να λυγίζουν από την αμείλικτη πίεση. Με λιγότερο χρόνο στο σπίτι και περνώντας περισσότερο χρόνο χωριστά αισθάνονται να διαλύονται. Επιμένουν ότι αυτό δεν θα συνέβαινε αν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν εγκαταλείψει τα βασιλικά τους καθήκοντα», σημειώνει η πηγή στο περιοδικό Closer.

Οι τεταμένες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν τεταμένες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια από τη στιγμή που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε και για την οικογένειά του στα απομνημονεύματά του «Spare».

Στο «Spare» ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά, ενώ ο πατέρας τους βασιλιάς Κάρολος έβαζε, όπως υποστήριξε, τα συμφέροντα του πρίγκιπα Γουίλιαμ πάνω από αυτά του πρίγκιπα Χάρι.

Στο ντοκιμαντέρ τους για το Netflix ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε πως η βασιλική οικογένεια διέρρεε σκόπιμα ιστορίες για εκείνον και τη Μέγκαν Μαρκλ στον βρετανικό Τύπο.

Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βάζουν επίσης στόχο να κάνουν θραύση στην Αμερική, τα δύο ζευγάρια θα κληθούν να βρεθούν εκ νέου αντιμέτωπα.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024