Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν «καίγονται» να τα ξαναβρούν με Χάρι και Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν «καίγονται» να τα ξαναβρούν με Χάρι και Μέγκαν

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν είναι διατεθειμένοι να τα ξαναβρούν σύντομα με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν φαίνεται να αγχώνονται για το πότε θα φτιάξουν ξανά τις σχέσεις τους με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με γνώστη των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας, δεν έχουν καμιά βαθιά επιθυμία να προσεγγίσουν και να χτίσουν γέφυρες με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Οι εντάσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια ξεκίνησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, με την αποχώρηση των Σάσεξ από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020, με τη συνέντευξη στην Όπρα, το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και τα απομνημονεύματα του Χάρι «Spare» να ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Οι προσωπικές λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Χάρι σχετικά με τη σχέση του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ περιλαμβάνουν ισχυρισμούς πως τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια και πως ο Γουίλιαμ δεν ήταν καθόλου φιλόξενος απέναντι στη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Dr Ed Owens σημειώνει πως η non stop διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν είναι πιθανό να τερματιστεί σύντομα. «Θα είναι πραγματικά δύσκολο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας τρόπος για να προχωρήσουν μπροστά αυτή τη στιγμή», σημείωσε ο συγγραφέας βασιλικών θεμάτων στο GB News.

«Είναι μία κλασική περίπτωση επίλυσης συγκρούσεων. Απαιτεί κατανόηση εκ μέρους και των δύο μερών και επιθυμία να βρεθεί κοινός τόπος. Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι υπάρχει αρκετά βαθιά επιθυμία από τις δύο πλευρές να βρουν αυτό το κοινό έδαφος αυτή τη στιγμή».

Ο χρόνος είναι συχνά γιατρός. Όσον αφορά την εξεύρεση κοινού εδάφους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί αργότερα. Αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει αρκετά βαθιά επιθυμία

Δεν απέκλεισε, ωστόσο, το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν μελλοντικά, καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν κάποτε εξαιρετικά δεμένοι.

«Ο χρόνος είναι συχνά γιατρός. Όσον αφορά την εξεύρεση κοινού εδάφους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί αργότερα. Αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει αρκετά βαθιά επιθυμία να βρεθεί το κοινό έδαφος ή επιθυμία κατανόησης και από τις δύο πλευρές ώστε να υπάρξει κάποια επιτυχής λύση».

Ο Dr Ed Owens προτείνει την τοποθέτηση διαμεσολαβητή για να βοηθήσει τα δύο ζευγάρια να λύσουν τα προβλήματά τους, αλλά παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μια συζήτηση που θα πρέπει να γίνει πίσω από κλειστές πόρτες.

Κέιτ, ο «ειρηνοποιός»

Υπήρχαν εικασίες πως η Κέιτ θα μπορούσε να είναι ο «ειρηνοποιός» ανάμεσα στα δύο αδέλφια, καθώς ήταν εκείνη που βοήθησε τον Χάρι να μιλήσει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Μετά όμως τη δημοσίευση του «Spare» φαίνεται να κάνει ένα βήμα πίσω και να ακολουθεί τα βήματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αποφεύγοντας την επαφή με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Αφού ο Χάρι είπε τόσα πολλά για την Κέιτ στο «Spare», και για την Καμίλα και την ευρύτερη οικογένεια, κανείς δεν αισθάνεται πραγματικά την ανάγκη να δώσει συνέχεια με μια συζήτηση», επισημαίνει ο ιδρυτής του True Royalty Nick Bullen.

«Ενώ στην αρχή του «Spare» παρουσιάζει την Κέιτ σχεδόν σαν αδελφή του, επισημαίνοντας πως ήταν πολύ κοντά, αργότερα τη σκιαγραφεί ως ψυχρή απέναντι στη Μέγκαν Μαρκλ. Οπότε πρέπει να αισθάνεται αρκετά πληγωμένη από αυτό», σημείωσε ο βασιλικός συγγραφέας Valentine Low.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024