Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Στη Γαλλία μαζί με τον Τζορτζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Στη Γαλλία μαζί με τον Τζορτζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Στις κερκίδες που παρακολούθησαν τον αγώνα, ήταν ασορτί ντυμένοι με μπλε ναυτικό κοστούμι και κόκκινη γραβάτα

Μαζί με τον δεκάχρονο γιο του, Τζορτζ, ταξίδεψε στη Γαλλία ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα της Ουαλίας στον σαββατιάτικο αγώνα.

Ο λόγος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι όπου η αγαπημένη τους ομάδα αγωνίστηκε έναντι της Αργεντινής, στο γήπεδο της Μασσαλίας.

Στην κερκίδα από τον αγώνα μεταξύ της Ουαλίας και της Αργεντινής

Μεγάλος υποστηρικτής της ομάδας της Ουαλίας

Ο 41 ετών πλέον Γουίλιαμ ήταν ντυμένος ασορτί με τον μικρό Τζορτζ. Και οι δυο τους φορούσαν κοστούμια σε μπλε ναυτικό χρώμα, συνδυασμένα με κόκκινες γραβάτες.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι, μάλιστα, για πολλά χρόνια, μεγάλος υποστηρικτής και χορηγός της Ένωσης Ράγκμπι της Ουαλίας.

Ένα από τα χαριτωμένα στιγμιότυπα του Τζορτζ στη στέψη με τους συνομήλικούς του

Αυτή ήταν και η δεύτερη εμφάνισή του στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Τον περασμένο μήνα, είχε ταξιδέψει και πάλι στη Γαλλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Ουαλίας με την ομάδα των νησιών Φίτζι, όπου και η ουαλική ομάδα βρέθηκε στην κορυφή του σκορ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν και η Κέιτ Μίντλετον στη Γαλλία, ωστόσο η ίδια δεν παρέστη στον εν λόγω αγώνα μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Τζορτζ. Γιατί συνέβη αυτό; Μα, γιατί η Κέιτ υποστηρίζει άλλη ομάδα, όταν πρόκειται για το άθλημα του ράγκμπι.

Στην κερκίδα υποστήριξης πάντως του αγώνα που βρέθηκε ο μικρός Τζορτζ με τον μπαμπά του, έκλεψε για πολλοστή φορά τις καρδιές των παρισταμένων.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ με τον παππού του, βασιλιά Κάρολο, στη στέψη

Επίσημα καθήκοντα

Η πριγκίπισσα Κέιτ υποστηρίζει την Αγγλία, ένας ρόλος που της δόθηκε επίσημα από το 2022 από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Πιο πριν τα καθήκοντα αυτά κατείχε ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος με την αποχώρησή του μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, από τα καθήκοντα του Παλατιού και τη μετεγκατάστασή τους στην Καλιφόρνια, απαλλάχθηκε απ’ αυτόν τον ρόλο.

Την Κυριακή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα παραστεί στον αγώνα μεταξύ της Αγγλίας και των νησιών Φίτζι και πάλι στο γήπεδο της Μασσαλίας.

Εάν οι δύο ομάδες της Αγγλίας και της Ουαλίας φτάσουν στον τελικό και αντιμετωπίσει η μία την άλλη, θα πρόκειται για στιγμή ορόσημο στο άθλημα, καθώς αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι.

Χαριτωμένη παρουσία

Στην κερκίδα υποστήριξης πάντως του αγώνα που βρέθηκε ο μικρός Τζορτζ με τον μπαμπά του, έκλεψε για πολλοστή φορά τις καρδιές των παρισταμένων, καθώς συνηθίζει να σκορπάει αισιόδοξη διάθεση με τη χαριτωμένη και παιχνιδιάρικη παρουσία του στις δημόσιες εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας και του παλατιού.

Ξεχωρίζει με το ύφος του, και παρόλο που μεγαλώνει, και σιγά σιγά ο δημόσιος ρόλος του θα σοβαρεύει κι άλλο, αποτελεί αγαπημένο θέμα των φωτογράφων.

Εδώ να τονιστεί ότι η οικογένεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ, έχουν ζητήσει την προστασία των παιδιών τους από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι γι’ αυτό και παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε συγκεκριμένα σχολεία που εξασφαλίζουν μια ήρεμη μαθητική ζωή στα παιδιά.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024