Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Κάνει «έξωση» στον βασιλιά Κάρολο - Του ζητά ενοίκιο για το εξοχικό του

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Κάνει «έξωση» στον βασιλιά Κάρολο – Του ζητά ενοίκιο για το εξοχικό του

Σε περιπέτειες φαίνεται πως βάζει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

«Οικογενειακή κρίση» για την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η DailyMail, έβαλε… δύσκολα στον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, αναφορικά με την εξοχική κατοικία του στην Ουαλία.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε στον πατέρα του ότι θα πρέπει να πληρώσει αν θέλει να παραμείνει επισκέπτης του πολύ αγαπημένου του εξοχικού σπιτιού, διαφορετικά θα χρειαστεί να αφαιρέσει όλα τα πραγμάτα του.

Ο βασιλιάς μάλιστα, συμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτή την κίνηση του Γουίλιαμ, ο οποίος αγόρασε την εν λόγω αγροικία από τον πατέρα του το 2007 έναντι 1,2 εκατομμυρίων λιρών και προχώρησε στην πλήρη ανακαίνισή της.

Η γραφική εξοχική ιδιοκτησία  Llwynywermod στα περίχωρα του Εθνικού Πάρκου Brecon Beacons, είχε αγοραστεί από το Δουκάτο της Κορνουάλης, ενώ έπειτα από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, την διαχείρισή του ανέλαβε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Ο βασιλιάς Κάρολος, συνήθιζε να περνάει κάθε καλοκαίρι μία με δύο βδομάδες κάθε καλοκαίρι στο εξοχικό Llwynywermod, ενώ ο Γουίλιαμ δεν είχε ανανεώσει την εκμίσθωση της κατοικίας στον πατέρα του.

Εξοχική κατοικία με ρουστίκ πινελιές

Η ιστορία του τοποθετείται πίσω στον 13ο αιώνα και φέρεται να άνηκε στην Άννα Μπολέυν, Μαρκησία του Πέμπροουκ, ήταν η δεύτερη σύζυγος του Ερρίκου Η΄ της Αγγλίας και μητέρα της Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας.

Η DailyMail υπογραμμίζει πως μετά τον Σεπτέμβριο, η αγροικία θα είναι διαθέσιμη για ενοικίαση ως εξοχική οικία, με την απογοήτευση του βασιλιά να είναι έκδηλη γι΄αυτή την κίνηση του γιου του. Αυτό σημαίνει πως ο βασιλιάς Κάρολος θα πρέπει να καταβάλλει ενοίκιο για την πανέμορφη κατοικία Llwynywermod, διαφορετικά θα πρέπει να πάρει τα πράγματά του και να μετακομίσει.

Το εν λόγω σπίτι έχει τρία υπνοδωμάτια και περιλαμβάνει και αχυρώνα δίπλα στην κύρια οικία, η οποία ανακαινίστηκε χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές  και ρουστίκ παρεμβάσειςκαι εκτείνεται σε 192 στρέμματα στην ύπαιθρο. Η επίπλωσή του περιλαμβάνει μοντέρνα έπιπλα αλλά και παραδοσιακά κρατώντας ζωντανό το στοιχείο των βρετανικών cottages.

Μάλιστα άλλες τρεις κατοικίες ιδιοκτησίας του Δουκάτου της Κορνουάλης, ήδη ενοικιάζονται ως εξοχικές, ενώ το Llwynywermod που ανήκει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ κοστολογείται στις 2.400 λίρες την εβδομάδα, και ανακαινίστηκε από τον αρχιτέκτονα Κρέγκ Χάμιλτον. Ο ήδη ανακαινισμένος αχυρώνας ο οποίος πλέον χρησιμοποιείται ως τραπεζαρία άνω των 16 ατόμων, φέρει ένα καινούριο ανατολικό παράθυρο το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον Χάμιλτον.

Το ενδιαφέρον στοιχείο που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών στον ανακαινισμένο αχυρώνα-τραπεζαρία είναι τα χειροποίητα χαλιά που είναι βασισμένα σε σχέδια του 18ου αιώνα. Στον κήπο του εξοχικού υπάρχουν τριανταφυλλιές, γιασεμί και αγιόκλιμα, ενώ έχει και 6 δέντρα σφενδάμου, τα οποία κόσμησαν τον διάδρομο του Αββαείου του Γουέστμίνστερ στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011, και στη συνέχεια φυτεύτηκαν ξανά.

Στα εξοχικά που ανήκουν στο Δουκάτο της Κορνουάλης, καλλιεργούνται διάφορα προϊόντα τα οποία δίδονται στους επισκέπτες ως δώρο μετά το πέρας της διαμονής τους.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024