Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Λούις: Έδωσε ξανά ρέστα - Νέο σόου από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Πρίγκιπας Λούις: Έδωσε ξανά ρέστα – Νέο σόου από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Τα βλέμματα πάνω του τράβηξε, για ακόμα μία φορά, ο μικρότερος γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Έφιππος εμφανίστηκε σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας στη στρατιωτική παρέλαση για τα γενέθλιά του.

Ο μονάρχης θα γίνει 75 ετών στις 14 Νοεμβρίου, αλλά τα γενέθλιά του εορτάζονται δύο φορές τον χρόνο. Συγκεκριμένα, ιδιωτικά την ημέρα των γενεθλίων και δημοσίως το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου.

Η παράδοση αυτής της στρατιωτικής παρέλασης (Trooping the colour) έχει τις ρίζες της στις πολεμικές προετοιμασίες του παρελθόντος, όταν όλες οι σημαίες επιδεικνύονταν στους στρατιώτες προκειμένου να είναι σε θέση να τις αναγνωρίζουν μέσα στη σύγχυση της μάχης. Χρονολογείται από τη βασιλεία του Γεωργίου Β’ το 1748, ο οποίος παρότι γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά του το καλοκαίρι.

Η παρέλαση λοιπόν, της οποίας ηγήθηκε ο βασιλιάς Κάρολος, ήταν φαντασμαγορική. Αυτός όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις από την βασιλική οικογένεια ήταν ο μικρός πρίγκιπας Λούις.

Το μικρότερο από τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον τους «έσβησε» όλους με τις γκριμάτσες του.

Όταν η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, για να παρακολουθήσει τις εντυπωσιακές επιδείξεις 70 αεροσκαφών, μαζί με το συγκεντρωμένο πλήθος που ζητωκραύγαζε, ο 5χρονος έκανε τα δικά του, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του και μαγνητίζοντας πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο μικρός δεν μπόρεσε να καθίσει σε ησυχία. Σήκωνε τα χέρια του στον αέρα, χαιρετούσε και σχολίαζε την επίδειξη της RAF, κλέβοντας την παράσταση.

Και νωρίτερα όμως, κατά τη διάρκεια της πομπής με την άμαξα έδωσε ρέστα. Ο πρίγκιπα Λούις, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ συνόδευσαν τη μητέρα τους, Κέιτ Μίντλετον και τη βασίλισσα Καμίλα στην άμαξα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν και τόσο ήρεμα.

Ενώ ο Λούις ήταν φρόνιμα καθισμένος ανάμεσα στα αδέρφια του ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε τη μια στιγμή να πνίγει το γέλιο του, την άλλη να συγκρατεί ένα φτέρνισμα και την άλλη να κρατά τη μύτη του με το χέρι του.

Σε άλλο σημείο, έδειχνε στα αδέρφια του κάτι στον ουρανό και σε άλλο έδειχνε να τον ενοχλεί ο ήλιος. Λίγο αργότερα, προσπαθούσε να δει κάτι και γύριζε συνεχώς το βλέμμα του προς τα πίσω.

Δείτε τις απίθανες γκριμάτσες του

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024