Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έκλεψε την παράσταση ο πρίγκιπας Λούις στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Έκλεψε την παράσταση ο πρίγκιπας Λούις στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις, γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ έκλεψε την παράσταση με τις γκριμάτσες και τη… βαρεμάρα του στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Ο βασιλιάς Κάρολος στέφθηκε σήμερα επίσημα μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια ιστορική τελετή την οποία παρακολούθησαν 2.200 προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση για ακόμα μια φορά στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου ήταν ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Λούις, που συχνά πυκνά ξεσηκώνει το Παλάτι με τα καμώματά του!

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να χασμουριέται και να συνομιλεί με την αδελφή του, πριγκίπισσα Σαρλότ, στην τελετή της στέψης του παππού τους.

Κατά τη στέψη, ο 5χρονος πρίγκιπας ήταν ντυμένος με έναν χιτώνα Hainsworth Garter Blue Doeskin Tunic με ειδικά σχεδιασμένη διακόσμηση από δαντέλα στον γιακά και με μανσέτες που έγιναν κατά παραγγελία από τους ράφτες της Savile Row, Dege και Skinner.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024