Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Επίθεση στο ζευγάρι από στέλεχος του Spotify μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Επίθεση στο ζευγάρι από στέλεχος του Spotify μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Το δίκτυο podcasting «έσπασε» τη συμφωνία με τους Σάσσεξ, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Συναινετικό διαζύγιο» πήραν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους, με δήλωσή τους στη New York Post, και η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

«Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμους τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που δημιούργησαν μαζί», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην κοινή ανακοίνωσή τους.

Σύμφωνα με μία πηγή, το Spotify περίμενε περισσότερο περιεχόμενο από το ζευγάρι, καθώς σχεδόν τρία χρόνια μετά την υπογραφή της συμφωνίας, παρέδωσε μόνο μία σειρά εκπομπών το «Archetypes».

Η συμφωνία αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων της Archewell Audio με το Spotify έγινε στα τέλη του 2020,  ανέφερε η Wall Street Journal με αποστολή την «παραγωγή προγραμμάτων που ανυψώνει και διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο» καθώς «προβάλλει διαφορετικές οπτικές και φωνές δημιουργώντας μία κοινότητα μέσα από προσωπικές εμπειρίες, αφηγήσεις και αξίες».

Υψηλό στέλεχος του Spotify μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του «χωρισμού» εξαπέλυσε βρισιές εναντίον του Χάρι και της Μέγκαν λέγοντας ότι αθέτησαν τη συμφωνία.

Ο Μπιλ Σίμμονς, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος Podcast Innovation and Monetization στο Spotify, στον γνωστό πάροχο υπηρεσιών ροής ήχου και πολυμέσων, χαρακτήρισε με ιδιαίτερα προσβλητικές λέξεις και φράσεις τόσο τον δούκα όσο και τη δούκισσα του Σάσσεξ.

Ο ίδιος είπε σε δικό του podcast πως είχε κληθεί να βοηθήσει τον Χάρι… ανεπιτυχώς. «Οι γ@@@@@οι απατεώνες. Αυτό είναι το podcast που θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει μαζί τους. Πρέπει να μεθύσω ένα βράδυ και να πω την ιστορία για το Zoom που είχα με τον Χάρι για να προσπαθήσω να τον βοηθήσω με μια ιδέα για podcast. Είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος γνώστης της βιομηχανίας πρόσθεσε: « Το Spotify θέλει να επικεντρωθεί σε ανθρώπους που οδηγούν ισχυρό κοινό, όπως ο Alex Cooper, ο Dax Shepard και η Emma Chamberlain. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι δημιουργοί που είναι πολύ πρόθυμοι. Η Μέγκαν και ο Χάρι είναι οι πιο ακραίοι σε όλα αυτά, νομίζω ότι είναι τεμπέληδες και δύσκολοι».

Σημειώνεται ότι ο Σίμμονς είχε στραφεί ξανά εναντίον του Χάρι και της Μέγκαν τον προηγούμενο Ιανουάριο. Το στέλεχος του Spotify είχε τότε δηλώσει: «Έχω κουραστεί τόσο πολύ με αυτόν τον τύπο. Τι προσφέρει; Απλά κλαψουρίζει για μ@@@@ίες και συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις. Ποιος δίνει δεκάρα; Ποιος νοιάζεται;».

Επίσης είχε αναφέρει ότι ο δούκας του Σάσεξ «δεν είναι ο αγαπημένος γιος» και είχε σχολιάσει ότι: «Ζεις στο Μοντεσίτο και απλά πουλάς ντοκιμαντέρ και podcasts και κανείς δεν νοιάζεται τι έχεις να πεις για οτιδήποτε, εκτός αν μιλάς για τη βασιλική οικογένεια και απλά παραπονιέσαι γι’ αυτήν».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024