Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Το βίντεο της οικογένειας του Ουίλιαμ από τη στέψη

Βασιλιάς Κάρολος: Το βίντεο της οικογένειας του Ουίλιαμ από τη στέψη

Ένα ιδιαίτερο βίντεο της ημέρας τη στέψης για την οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου ήταν ξεχωριστή για όλη την βασιλική οικογένεια. Μεταξύ των πρωταγωνιστών εκείνης της ημέρας ήταν φυσικά και ο διάδοχος του νέου βασιλιά, πρίγκιπας Ουίλιαμ, αλλά και η οικογένεια του.

«What a day» έγραψε η οικογένεια στο λογαριασμό της στο Instagram, ευχαριστώντας όλους εκείνους που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα. Η ανάρτηση συνοδεύεται από ένα βίντεο, με εντυπωσιακές στιγμές της μεγάλης ημέρας και βέβαια, λαμπεροί πρωταγωνιστές είναι τα τρία παιδιά της οικογένειας: Ο 9χρονος George -δεύτερος πλέον στη σειρά διαδοχής, μετά τον πατέρα του- η 8χρονη Charlotte και ο 5χρονος Louis που είναι και ο πιο «σκανδαλιάρης».

Δείτε το βίντεο

Το φιλί του Ουίλιαμ στον βασιλιά Κάρολο

Μια από τις στιγμές που προκάλεσε εντύπωση ήταν όταν ο διάδοχός του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ ορκίστηκε αιώνια πίστη στον νέο βασιλιά και στην συνέχεια τον φίλησε στο μάγουλο. Ο βασιλιάς είδε τον γιο του, να γονατίζει μπροστά του για να ορκιστεί αιώνια πίστη.

«Εγώ, ο Ουίλιαμ, δηλώνω την αφοσίωσή μου σε εσένα, την πίστη και την αλήθεια θα σου φέρω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου. Αφού σηκώθηκε και ακούμπησε το στέμμα του βασιλιά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έσκυψε και φίλησε τον πατέρα του στο μάγουλο.

Εμφανώς συγκινημένος, ο βασιλιάς Κάρολος είπε «αμήν» και «ευχαριστώ Ουίλιαμ».

Έκλεψε την παράσταση ο πρίγκιπας Λούις

Αν και το γεγονός της ημέρας ήταν η στέψη του Καρόλου, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Λούις.   Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να χασμουριέται και να συνομιλεί με την αδελφή του, πριγκίπισσα Σαρλότ, στην τελετή της στέψης του παππού τους.

Κατά τη στέψη, ο 5χρονος πρίγκιπας ήταν ντυμένος με έναν χιτώνα Hainsworth Garter Blue Doeskin Tunic με ειδικά σχεδιασμένη διακόσμηση από δαντέλα στον γιακά και με μανσέτες που έγιναν κατά παραγγελία από τους ράφτες της Savile Row, Dege και Skinner.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024