Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αισθάνεται πληγωμένος για τη συνεργασία του Χάρι με το Netflix

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αισθάνεται πληγωμένος για τη συνεργασία του Χάρι με το Netflix

Πως εμπλέκεται το Netflix

Με τον πρίγκιπα Χάρι να έχει συμφωνία με τον κολοσσό του streaming Netflix, που βρίσκεται πίσω από το αμφιλεγόμενο δράμα «The Crown», ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αισθάνεται πληγωμένος από τις ενέργειες του αδελφού του.

Ήταν πριν από λίγα χρόνια που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2022 το ντοκιμαντέρ τους έβαλαν στο στόχαστρο τους βασιλικούς συγγενείς του, όπως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα.

Το Netflix βρίσκεται και πίσω από το αμφιλεγόμενο βασιλικό δράμα «The Crown», η ιστορική ακρίβεια του οποίου έχει αμφισβητηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η έκτη σεζόν της δραματικής σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενα μήνα.

Νιώθω πολύ πιο άνετα με το The Crown συγκριτικά με τις ιστορίες που γράφονται για την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ή για εμένα τον ίδιο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται η Express, η νέα σειρά θα περιλαμβάνει ως φάντασμα την πριγκίπισσα Νταϊάνα που θα έχει μια συναισθηματική συμφιλίωση με τον θρηνούντα πρίγκιπα Κάρολο.

Η εμπλοκή του πρίγκιπα Χάρι με το Netflix δεν άρεσε, όπως αποκαλύπτεται, καθόλου στον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Είναι θυμωμένος για πολλά πράγματα»

Ο καλύτερος φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ δήλωσε στην Daily Beast πως είναι θυμωμένος με τον αδελφό του για πολλά πράγματα. «Η απόφασή του να συνεργαστεί με το Netflix, το οποίο εκμεταλλεύτηκε αδίστακτα την οικογένεια, είναι σίγουρα ένα από αυτά. Είναι απίστευτα οδυνηρό να εκμεταλλεύεται τη μητέρα τους ξανά και ξανά με αυτόν τον κακόγουστο τρόπο το Netflix. Δεν θα το παρακολουθήσει, αλλά θα αηδιάσει από αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι γνωστό αν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν παρακολουθήσει το «The Crown» αλλά πολλοί έχουν μιλήσει για αυτό. Ανάμεσά τους και ο βασιλιάς Κάρολος που επέμεινε ότι ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται στη σειρά δεν «είναι ούτε κατά διάνοια» κοντά στην πραγματική ζωή.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει εξομολογηθεί πως έχει παρακολουθήσει τη σειρά, σημειώνοντας πως είναι «χαλαρά βασισμένη στην αλήθεια». «Βασίζεται στη φαντασία, αλλά βασίζεται χαλαρά στην αλήθεια. Φυσικά δεν είναι αυστηρά ακριβές, αλλά δίνει μια ιδέα για το πώς είναι αυτός ο τρόπος ζωής, την πίεση του να βάζεις το καθήκον και την υπηρεσία πάνω από την οικογένεια και όλα τα άλλα. Νιώθω πολύ πιο άνετα με το The Crown συγκριτικά με τις ιστορίες που γράφονται για την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ή για εμένα τον ίδιο».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024