Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ με ρούχο που θύμισε σύνολο της Κέιτ Μίντλετον

Η Μέγκαν Μαρκλ με ρούχο που θύμισε σύνολο της Κέιτ Μίντλετον

Η Μέγκαν Μαρκλ, στη Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε με ιβουάρ σύνολο κλέβοντας τις εντυπώσεις.

H 10η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας. Τόσο η Μέγκαν Μαρκλ όσο και η Κέιτ Μίντλετον έδωσαν το παρών σε εκδηλώσεις και ημερίδες αφιερωμένες στο εν λόγω θέμα. Η Κέιτ Μίντλετον, όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, εδώ και χρόνια ασχολούνται με το εν λόγω θέμα. Χαρακτηριστικά, το 2015, ο Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέφτηκαν το XLP, μία φιλανθρωπική οργάνωση που στοχεύει στη δημιουργία θετικού μέλλοντος για νέους που μεγαλώνουν σε κοινότητες πόλεων στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον ιδρυτή της φιλανθρωπικής οργάνωσης Πάτρικ Ρίγκαν και, μιλώντας αποκλειστικά στο HELLO! για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ο ίδιος αποκάλυψε πόσο εντυπωσιάστηκε από την «ενσυναίσθηση» που έδειξε το ζευγάρι κατά την επίσκεψή του.

Τα βήματα της Κέιτ φαίνεται, όμως, ότι ακολουθεί η Μέγκαν που -με το ίδρυμα Archewell- αφιερώνει μέρος του κοινωνικού της έργου στην ψυχική υγεία. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, αυτές τις ημέρες, επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη για να δώσουν το παρών στην ημερίδα.

Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι επισκέφτηκαν μαθητές στο The Marcy Lab School στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Το σχολείο είναι μια εναλλακτική επιλογή στο κολέγιο που προετοιμάζει νεαρούς ενήλικες από υποτιμημένο υπόβαθρο για υψηλές αμειβόμενες σταδιοδρομίες στην τεχνολογία. Ο Χάρι και η Μέγκαν είπαν στους μαθητές καθώς έφτασαν στο The Marcy Lab School: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω στη Νέα Υόρκη».

Μέγκαν Μαρκλ Vs Κέιτ Μίντλετον

Η Μέγκαν Μαρκλ, στη Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε με ιβουάρ σύνολο κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η παντελόνα και το Off-Shoulder top της αναδείκνυαν τη σιλουέτα της και την έκαναν να μοιάζει αρκετά κομψή.

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον…

Καμία royal, όμως, δεν μπορεί να επισκιάσει την πριγκίπισσα Κέιτ. Η σύζυγος του Γουίλιαμ βρέθηκε σε Πανεπιστήμιο στο Νότινχαμ και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ένα πλεκτό σύνολο σε τόνο του μπεζ έκανε την απόλυτη αντίθεση με τη σταρένια επιδερμίδα της και τα κυματιστά της μαλλιά. Όπως υπογραμμίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Κέιτ έχει μία έμφυτη κομψότητα που την κάνει να υπερτερεί έναντι όλων.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024