Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει πίσω την παλιά του ζωή - Απογοητευμένη η Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει πίσω την παλιά του ζωή – Απογοητευμένη η Μέγκαν Μαρκλ

Με τη δημοτικότητά του να κατρακυλά και τη ζωή του να έχει αλλάξει, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να θέλει πίσω την παλιά του ζωή.

Έχοντας επιλέξει να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να ζήσει τη ζωή του στις ΗΠΑ, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται έχει μετανιώσει και να θέλει πίσω την παλιά του ζωή προς μεγάλη απογοήτευση της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να επιδιώκει την επιστροφή στο παλιό του lifestyle, καθώς φαίνεται να έχει απογοητευεί από την επιλογή του.

Αυτό το ενδεχόμενο φέρεται να προκαλεί ανησυχία στη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, με την ηθοποιό του Suits να βρίσκει απογοητευτικές τις σκέψεις του πρίγκιπα Χάρι.

Και ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ενδεχομένως ονειρεύεται την επιστροφή του στο Λονδίνο, η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να αφήσει πίσω της αυτό το κεφάλαιο της ζωή της καθώς το ζευγάρι προχωρά με το rebranding του μετά τους επιτυχημένους Invictus Games.

Μιλώντας στο περιοδικό OK!, o Mark Boardman αναφέρθηκε στην αξιοσημείωτη αλλαγή στην κοινωνική ζωή του πρίγκιπα Χάρι την τελευταία δεκαετία.

«Φαίνεται να έχει αποστασιοποιηθεί από τους φίλους του στο κολέγιο και δεν έχει μόνιμη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις επισκέψεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο μένει συνήθως σε ξενοδοχείο και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Αναμφίβολα ο πρίγκιπας Χάρι λαχταρά τις παλιές του φιλίες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τους παλιούς του φίλους δεν είναι εφικτό σχέδιο. Και αυτό γιατί, όπως σημειώνει ο Mark Boardman, θα έπρεπε να μείνει μακριά από τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

Τα σχέδια της Μέγκαν Μαρκλ για καριέρα στην πολιτική

«Η Μέγκαν Μαρκλ είναι απογοητευμένη που ο πρίγκιπας Χάρι θέλει πίσω την παλιά του ζωή», υπογραμμίζει ο Mark Boardman. «Η Μέγκαν αγαπά τον Χάρι αλλά θέλει να αναδείξει την καλύτερη πλευρά του. Και είναι ξεκάθαρη για τους ρόλους που πρέπει να πάρουν μαζί και προσπαθούν να συνεργαστούν καλύτερα σε διάφορα projects».

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι απογοητευμένη που ο πρίγκιπας Χάρι θέλει πίσω την παλιά του ζωή

Το κοινό, όπως επισημαίνει, ήταν πρόθυμο να δει τη μεταμόρφωση του πρίγκιπα Χάρι παρά μια επιστροφή του στις μέρες που έκανε ξέφρενη ζωή. Κάτι που θα μπορούσε να φέρει άλλωστε και περαιτέρω αρνητική προσοχή στο ζευγάρι.

Οι σκέψεις αυτές έρχονται τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να μπει στην κούρσα για την κενή θέση του γερουσιαστή μετά τον θάνατο της Dianne Feinstein. Η πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα δεν είναι αδύνατη.

«Στην πραγματικότητα δεν είναι κακή ιδέα να στραφεί στην πολιτική», σημείωσε στη Mirror η ειδικός σε θέματα δημοσίων σχέσεων Jane Owen. Έχει μια τεράστια πηγή υποστηρικτών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να την ψηφίσουν. Η Jane Owen παραδέχτηκε επίσης πως ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να παίξει ζωτικό ρόλο στην κατάκτηση της έδρας.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024