Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν και Χάρι: Μετά από το «ανθρωποκυνηγητό», επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη

Μέγκαν και Χάρι: Μετά από το «ανθρωποκυνηγητό», επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη

Η απειλή των παπαράτσι, η κινηματογραφική καταδίωξη και η ευαισθητοποίηση του ζευγαριού για την ψυχο-κοινωνική ευημερία

Ύστερα από πέντε μήνες, από την τελευταία φορά που ήταν στη νεοϋορκέζικη μητρόπολη και βίωσαν ένα από τα επικίνδυνα «ανθρωποκυνηγητά» -δυστυχώς πολύ γνωστά στον Χάρι, με τραγικό θύμα τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα– με παπαράτσι να τους καταδιώκουν με το αυτοκίνητο, γύρισαν και πάλι εκεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι.

Αυτή τη φορά για να μιλήσουν για ένα θέμα που τους έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, όπως και εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη: την ψυχική υγεία.

Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι για τα θέματα ψυχικής υγείας

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, στις 10 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στην Ψυχική Υγεία, μίλησαν με τον Κάρσον Ντάλι του «Today Show» στο συνέδριο του Ιδρύματος «Archewell», με θέμα «Η ψυχική ευημερία στην Ψηφιακή Εποχή».

Το εν λόγω ίδρυμα δημιουργήθηκε από το ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2020.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε τις εντυπώσεις και με τις ενδυματολογικές τις επιλογές

Οι τραυματικές εμπειρίες

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της πίεσης που βίωσε, όταν εισήλθε στο βρετανικό παλάτι και πώς ένιωσε ο κλοιός να σφίγγει γύρω της, όταν άρχισαν οι επικρίσεις για όλα τα θέματα που την αφορούσαν.

Από το «χρώμα» του δέρματός της, την καταγωγή της, τις ενδυματολογικές τις προτιμήσεις και επιλογές, μέχρι το αν τα παιδιά τους με τον Χάρι θα ήταν «μιγάδες».

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της πίεσης που βίωσε, όταν εισήλθε στο βρετανικό παλάτι και πώς ένιωσε ο κλοιός να σφίγγει γύρω της.

Ο Χάρι έχει μιλήσει για την πίεση που έχει βιώσει σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής του

Ο δε Χάρι, από την πλευρά του, έχει βιώσει την τεράστια τραυματική εμπειρία της απώλειας της μητέρας του σε τόσο τρυφερή ηλικία.

Είναι βετεράνος του στρατού που έχει βρεθεί σε εμπόλεμη ζώνη, όπως και έχει ζήσει κι αυτός την πίεση που ασκήθηκε στην τότε αγαπημένη του και νυν σύζυγό του από το παλάτι και τους μηχανισμούς του.

Και οι δύο έχουν δώσει τις μάχες τους, πορεύονται μαζί στη ζωή και επιλέγουν να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο, με δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις για θέματα που μας απασχολούν όλους. Στόχος τους είναι να αποτελέσουν έμπνευση και για άλλους που έχουν ταλαιπωρηθεί με ψυχικά ζητήματα.

Η απειλή των παπαράτσι

Τον Μάιο του 2023, σημειώθηκε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό που έκανε γνωστό ο επίσημος εκπρόσωπός τους και επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Ο Χάρι, η Μέγκαν και η μητέρα της, Ντόρια, φεύγοντας από θέατρο της πόλης, καταδιώχθηκαν επικίνδυνα για περισσότερο από δύο ώρες από ιδιαίτερα επιθετικούς παπαράτσι.

Επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους και η καταδίωξη προσέλαβε… κινηματογραφικές διαστάσεις, εξαιρετικά απειλητικές για όποιον άνθρωπο βρέθηκε στον δρόμο τους γι’ αυτές τις ώρες. Κατεγράφη μάλιστα επισήμως από τις αστυνομικές αρχές.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024