Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν, Χάρι και Όπρα σε φιλανθρωπικό γκαλά του Κέβιν Κόστνερ

Μέγκαν, Χάρι και Όπρα σε φιλανθρωπικό γκαλά του Κέβιν Κόστνερ

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για οργάνωση που παρέχει οικονομική βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη σε διασώστες έκτακτης και άμεσης επέμβασης

Γνωστοί για τη φιλανθρωπική τους δράση, τόσο το πριγκιπικό ζευγάρι, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι, όσο και η στενή τους φίλη, Όπρα Γουίνφρεϊ παραβρέθηκαν σε εκδήλωση που φιλοξένησε ο Κέβιν Κόστνερ με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για τις ανάγκες της οργάνωσης «One805».

Πηγή φωτογραφίας: One805LIVE!/ Instagram

Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό event που έλαβε χώρα την Παρασκευή που μας πέρασε, 21 Σεπτεμβρίου 2023, στην έκταση της ακτής που κατοικεί ο διάσημος ηθοποιός, στη Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την παραπάνω οργάνωση που παρέχει οικονομική βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη σε διασώστες έκτακτης και άμεσης επέμβασης.

Ο Κέβιν Κόστνερ πολύ πρόσφατα κέρδισε το δικαστήριο για τη διατροφή προς την πρώην σύζυγό του

Ο Κέβιν Κόστνερ είναι «πρεσβευτής» της εν λόγω φιλανθρωπικής ομάδας και παρουσιάστηκε στη σκηνή όπου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ τον προλόγισαν και φυσικά τον βράβευσαν για την κοινωνική του δράση.

Τελευταία φιλανθρωπική «κρούση»

Η Μέγκαν Μαρκλ πρόσφατα εξέπληξε γυναίκες και παιδιά σε ένα κοινοτικό καφέ στο Ντίσελντορφ πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Φωτογραφίες της Δούκισσας του Σάσεξ εμφανίστηκαν στο Instagram Story του TrebeCafé και δείχνουν τη Μέγκαν να συζητάει με ορισμένα μέλη της κοινότητας.

Το TrebeCafé, το οποίο υποστηρίζει γυναίκες και κορίτσια που είναι άστεγες, μοιράστηκε φωτογραφίες της Δούκισσας να μιλάει με ένα κοριτσάκι και να χαμογελά βγάζοντας φωτογραφία με μια γυναίκα.

Από την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους στο Ντίσελντορφ, στους αγώνες Invictus

Εκπρόσωπος από το TrebeCafé επιβεβαίωσε στο αμερικανικό περιοδικό People ότι η Μέγκαν επισκέφτηκε το καφέ στις 13 Σεπτεμβρίου και μίλησε με το προσωπικό και τους επισκέπτες, τους οποίους η οργάνωση υποστηρίζει για να ζήσουν μια ζωή αυτόνομη.

«Οι νεαρές γυναίκες εξεπλάγησαν πολύ από την επίσκεψη και το γεγονός ότι μια διασημότητα αφιέρωσε χρόνο για να τους μιλήσει», είπε η εκπρόσωπος στο περιοδικό. «Η Δούκισσα συμμετείχε επίσης στην προετοιμασία του γεύματος για τις νεαρές γυναίκες και τα παιδιά τους.

Ήταν πολύ ανοιχτή και προσιτή και είμαστε πολύ ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να την καλωσορίσουμε» πρόσθεσε.

Η επίσκεψη της Μέγκαν στο Ντίσελντορφ έγινε στο πλαίσιο των αγώνων Invictus, τους οποίους καθιέρωσε ο Πρίγκιπας Χάρι το 2014 για τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς εν ενεργεία αλλά και βετεράνους.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024