Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πικρόχολο σχόλιο της βασίλισσας Ελισάβετ για τη Μέγκαν Μαρκλ

Το πικρόχολο σχόλιο της βασίλισσας Ελισάβετ για τη Μέγκαν Μαρκλ

Ένα μήνα πριν από τον θάνατό της η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ένα σχόλιο που λίγοι θα περίμεναν για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα πικρόχολο σχόλιό της για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Και ενώ ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να είναι όλο και πιο απομακρυσμένοι από τη βασιλική οικογένεια, έρχεται ένα νέο δημοσίευμα να ταράξει τα νερά.

Πηγή προσκείμενη στη βασιλική οικογένεια δήλωσε, σύμφωνα με την Express, πως έναν μήνα πριν από τον θάνατό της, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έκανε ένα πικρόχολο σχόλιο για τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς «είδε μέσα της».

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να χαρακτήρισε τη δούκισσα του Σάσεξ «κακιά» στη διάρκεια δεξίωσης στο Μπαλμόραλ τον Αύγουστο του 2022, μόλις έναν μήνα πριν από τον θάνατό της.

Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο ενώ η σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ είχε παγώσει, αφού η δούκισσα του Σάσεξ υπαινίχθηκε ότι κάποιος από τη βασιλική οικογένεια είχε κάνει ένα ρατσιστικό σχόλιο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο The Spectator, η πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια δήλωσε ότι «όλοι εξεπλάγησαν» όταν η βασίλισσα έκανε τα υποτιθέμενα σχόλια σχετικά με τη Meghan.

«Δεν ήταν στον χαρακτήρα της βασίλισσας Ελισάβετ να χρησιμοποιήσει μια τέτοια λέξη όπως «κακός» για να περιγράψει τη Μέγκαν Μαρκλ, αλλά είδε κατευθείαν μέσα της.

Η συνάντηση του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ είχε γίνει πλήρης καταστροφή και την περιέγραψε ως κακιά

«Στα ποτά που σερβίρονταν πριν από το δείπνο, μια μικρή ομάδα μιλούσε με τη μονάρχη και εκείνη εξήγησε ότι η συνάντηση του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ είχε γίνει πλήρης καταστροφή και την περιέγραψε ως κακιά.

Λυπόταν για το χάσμα στη βασιλική οικογένεια

Σε αυτό το σημείο, όλοι γνωρίζαμε ότι η υγεία της βασίλισσας είχε επιδεινωθεί και ότι της είχαν απομείνει μήνες, έδειχνε να λυπάται για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα», ανέφερε η πηγή που επικαλείται η Express.

Πριν από τον θάνατο της βασίλισσας, το χάσμα ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν ήδη μεγάλο, ενώ έκτοτε έχει μεγαλώσει.

Υπενθυμίζεται πως πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ακολουθήσουν μια σειρά από εγχειρήματα και φιλανθρωπικά έργα μετά το περιβόητο Megxit.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024