Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Άμπαλος» ο Πρίγκιπας Χάρι

«Άμπαλος» ο Πρίγκιπας Χάρι

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν το έχει και τόσο με το ποδόσφαιρο.

Ούτε ένα γκολ δεν κατάφερε να πετύχει ο πρίγκιπας Χάρι που δέχτηκε να συμμετάσχει στο challenge που διοργάνωσαν στο «Aktuellen sportstudio», τη γερμανική εκδοχή του Match of the Day.

O πρίγκιπας Χάρι, που φέρεται να είχε μυριστεί ότι δεν θα τα καταφέρει, ηττήθηκε από τον 63χρονο υπουργό Άμυνας της Γερμανίας. Από την πρώτη στιγμή που πήρε τον λόγο ρώτησε τι θα συμβεί αν δεν πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας από την άλλη πλευρά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, με τον δούκα του Σάσεξ να αναγκάζεται να φορέσει το κασκόλ ενός τοπικού συλλόγου μετά την ήττα του.

Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στο «Aktuellen sportstudio» το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προωθήσει τα «Invictus Games», τον αθλητικό διαγωνισμό παραολυμπιακού τύπου που ίδρυσε το 2014 για ασθενείς και τραυματίες βετεράνους και στρατιωτικούς που υπηρετούν σήμερα.

Ο Δούκας του Σάσεξ απέτυχε να σκοράρει έστω και ένα γκολ στο ποδοσφαρικό παιχνίδι που έπαιξαν οι καλεσμένοι στη διάρκεια της εκπομπής, ενώ το κοινό χειροκροτούσε τις προσπάθειές του.

Στο παιχνίδι οι καλεσμένοι έπρεπε να σκοράρουν μέσα από μικρά ανοίγματα σε 2 γωνίες ενός ποδοσφαιρικού τέρματος. Για να κερδίσουν έναν πόντο, έπρεπε να κλωτσήσουν με ακρίβεια την μπάλα μέσα από τον στόχο. Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος αστειεύτηκε με το κοινό λέγοντας «ίσως να θέλετε να κουνηθείτε!».

Άστοχος ο πρίγκιπας Χάρι

Ο 38χρονος πρίγκιπας έχασε έξι προσπάθειες και τελικά ηττήθηκε από τον 63χρονο υπουργό Άμυνας της χώρας, Μπόρις Πιστόριους, ο οποίος χρειάστηκε μόνο το πρώτο του σουτ για να νικήσει τον πρίγκιπα και έπειτα και έβαλε και δεύτερο συνεχόμενο γκολ με το δικό του ιδιαίτερο στυλ.

Στην ερώτηση ποια θα ήταν η ποινή του αν έχανε τις βολές του, ο πρίγκιπας ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να φορέσει μια τοπική γερμανική φανέλα, αλλά οι οικοδεσπότες συμβιβάστηκαν με το κασκόλ του τοπικού συλλόγου FSV Mainz 05 όταν δεν βρέθηκε κάποια φανέλα.

Οι Αγώνες «Invictus Games» εγκαινιάστηκαν επίσημα στο Ντίσελντορφ σε μια λαμπρή τελετή έναρξης λίγες ώρες νωρίτερα στην αρένα Merkur-Spiel, όπου περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 21 έθνη θα διαγωνιστούν στον αθλητικό διαγωνισμό.

Ο ίδιος εγκαινίασε τους διετείς αγώνες μόνος του στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, καθώς η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ παρέμεινε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια με τα δύο μικρά παιδιά τους.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024