Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν και Χάρι: Στη Μπιγιονσέ, γιόρτασαν τα γενέθλια της μητέρας της, Ντόρια

Μέγκαν και Χάρι: Στη Μπιγιονσέ, γιόρτασαν τα γενέθλια της μητέρας της, Ντόρια

Ο Χάρι, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα βρετανικά ταμπλόιντ, δεν δείχνει να διασκεδάζει ιδιαίτερα

Φόρεσαν τα «ασημένια» τους, όπως είχε ζητήσει η Μπιγιονσέ από τους θαυμαστές της για τον γενέθλιο μήνα της που διατρέχει το ζώδιο της Παρθένου, και πήγαν στη συναυλία της οικογενειακώς.

Ο λόγος για τον Χάρι, τη Μέγκαν Μαρκλ και τη μητέρα της Ντόρια, που έκλεισε μόλις τα 67 της χρόνια και προφανώς γιόρτασε κι αυτή τα γενέθλιά της στη συναυλία της αγαπημένης τους σταρ.

Με τόνους του ασημο-γκρι ντυμένος ο Χάρι, με παγιέτες στραφταλίζουσες και ασημένιες η Μέγκαν και με ασημένιο τοπ η γιόγκι μητέρα της, η παρέα εθεάθη την περασμένη εβδομάδα σε συναυλία της Μπιγιονσέ από τον κύκλο της μεγάλης της παγκόσμιας τουρνέ με τίτλο «Αναγέννηση».

Ενοχλημένος ο Χάρι…

Η Μέγκαν με τη μητέρας της φαίνονται στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα βρετανικά ταμπλόιντ να διασκεδάζουν ιδιαίτερα, να χαίρονται και να απολαμβάνουν με κέφι την παρουσία τους στη συναυλία της διάσημης φίλης τους τραγουδίστριας.

Ο Χάρι από την άλλη έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους είτε να κοιτάζει ενοχλημένος προς αυτούς είτε να μένει προσηλωμένος στην οθόνη του κινητού του. Όχι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Η συναυλία έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, στο στάδιο SoFi στο Ίνγκλετον της Καλιφόρνια.

Η παρέα του ζεύγους εθεάθη σε ειδικό ιδιωτικό θεωρείο στο στάδιο να διασκεδάζει με τις επιτυχίες της αγαπημένης τους σταρ.

Το κοινό που προφανώς τους εντόπισε, μοιράστηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φυσικά τις φωτογραφίες τους. Η Μπιγιονσέ είχε ζητήσει, με τα στραφταλίζοντα ρούχα του ο κόσμος που θα πάει στις συναυλίες της, να δημιουργήσει μια νοερή τεράστια ντισκομπάλα λάμψης και χαράς.

(Πηγή φωτογραφίας: «Mirror Online»/Carrie Bardavid)

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024