Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ: Επέστρεψε στο Instagram - «Θα λαμβάνει 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε ανάρτηση»

Μέγκαν Μαρκλ: Επέστρεψε στο Instagram – «Θα λαμβάνει 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε ανάρτηση»

«Θέλετε να μάθετε ένα μυστικό; Επιστρέφω στο Instagram», αποκάλυψε σε συνέντευξή της η δούκισσα του Σάσσεξ.

Μετά από τρία χρόνια, η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στο Instagram. Η τελευταία παρουσία της δούκισσας του Σάσσεξ στην εν λόγω πλατφόρμα ήταν το 2020, όταν με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και ο λογαριασμός τους με 9 εκατομμύρια followers απενεργοποιήθηκε.

Τώρα, η 42χρονη φέρεται να έχει επιστρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να βρίσκεται πίσω από ένα νέο λογαριασμό στο Ιnstagram με το όνομα @meghan.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δημοσίευση, ωστόσο οι ακόλουθοί της συνεχώς αυξάνονται και αυτή τη στιγμή μετρά περισσότερους από 100.οοο followers.

«Όλοι στο Χόλιγουντ μιλούν για την επικείμενη επιστροφή της. Η Μέγκαν δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι θέλει να επιστρέψει στο Instagram», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της στη «The Mail on Sunday».

Μια πρώτη ένδειξη πως ο λογαριασμός ανήκει πράγματι στην Μέγκαν Μαρκλ, είναι πως μεταξύ των ακολούθων του βρίσκεται η στενή της φίλη και πρώην πρόεδρος της «Archewell», Μαντάνα Νταγιάνι, καθώς και η συγγραφέας και ακτιβίστρια Μαλάλα Γιουσαφζάι, με την οποία το πρώην βασιλικό ζευγάρι είχε συνομιλήσει διαδικτυακά το 2020 με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Κοριτσιού.

Πόσα θα βγάζει σε κάθε της ανάρτηση;

Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε πέρυσι ότι σχεδίαζε την επιστροφή της στο Instagram, σε συνέντευξή της στο «The Cut». «Θέλετε να μάθετε ένα μυστικό; Επιστρέφω στο Instagram», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα μπορέσει να κλείσει συνεργασίες, που θα της αποφέρουν εκατομμύρια δολάρια.

«Δεν νομίζω ότι η επιστροφή της Μέγκαν στο Instagram θα εκπλήξει κανέναν. Έχει έναν νέο μάνατζερ ταλέντων και αυτό είναι το επόμενο λογικό βήμα», σημείωσε ο Έρικ Σίφερ, ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που συμβουλεύει τους σταρ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Θα γίνει γρήγορα ένας από τους λογαριασμούς με τους περισσότερους followers στο Instagram. Διασημότητες όπως οι Καρντάσιανς λαμβάνουν 1 εκατομμύριο δολάρια για μια μόνο ανάρτηση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορεί η Μέγκαν να κερδίζει τέτοιου είδους αμοιβές».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024