
Ο Αβράμοβιτς εστίασε σε Γουόκαπ και Μιλουτίνοφ
Ο γκαρντ της Παρτιζάν μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/10, 21:15).
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο γκαρντ της Παρτιζάν, Αλέκσα Αβράμοβιτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ (19/10, 21:15), για την 4η αγωνιστική της Euroleague.
Ο 29χρονος άσος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό και βαθύ ρόστερ και έκανε ειδική αναφορά στους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόμας Γουόκαπ. «Πρέπει να περιορίσουμε τον Μιλουτίνοφ και τον Γουόκαπ. Έχουν ένα πολύ καλό και βαθύ ρόστερ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Χάσαμε ένα ματς στην έδρα μας, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για λύπη. Πέρσι αρχίσαμε άσχημα, δεν παίζαμε καλά ειδικά το Νοέμβριο, αλλά μετά το βρήκαμε και είχαμε φοβερή χημεία. Δεν ανησυχώ.
Θα πρέπει κόντρα στον Ολυμπιακό να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Έχουμε την ποιότητα να νικήσουμε τον Ολυμπιακό.
Οι λεπτομέρειες θα είναι καθοριστικές και ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατά, πάει σε χαμηλά σκορ και θα πρέπει να περιορίσουμε τον Μιλουτίνοφ και τον Γουόκαπ. Έχουν ένα πολύ καλό και βαθύ ρόστερ».
- Συνελήφθη στο Νέο Κόσμο ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οικονομολόγοι ζητούν την επιβολή φόρου στα απροσδόκητα κέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Χρηματοδότηση 7.955.000€ για την ανέγερση Καλλιτεχνικού Σχολείου στην Έδεσσα
- Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο λιμάνι του Πειραιά – Στο νοσοκομείο ο οδηγός
- Πέρκα: Απαξίωση του Συντάγματος, θεσμική εκτροπή και ευτελισμός
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές

