Θέλει ν’ αλλάξει πολλά ο Γκατούζο
Το ντεπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μαρσέιγ συνδυάστηκε με ήττα (3-2) από την Μονακό, με τον Ιταλό να στέκεται στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.
Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, καθώς η ομάδα της Μασσαλίας έχασε με 3-2 από τη Μονακό.
Ο Ιταλός προπονητής σχολίασε την εικόνα της νέας του ομάδας κάνοντας ειδική αναφορά στην κακή λειτουργία της αμυντικής της γραμμής.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Μου άρεσε η προσωπικότητα των παικτών. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και που μας χαντάκωσαν.
Σε τεχνικό επίπεδο μάς έλειψαν πολλά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά μου άρεσε η ψυχή που έδειξαν και ο τρόπος που προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να μην χάσουν.
Δεν υπήρχε επίσης, ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση κι άμυνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεχθήκαμε τρία γκολ που μπορούσαν να αποφευχθούν.
Δεχθήκαμε 10 γκολ σε τρία ματς, είναι ανησυχητικό νούμερο και πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να το διορθώσεις αυτό, δεν είναι μόνο πρόβλημα της άμυνας, είναι συλλογικό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να σταματήσουμε να κάνουμε κακό στον εαυτό μας».
- Κίνα: Ο Πούτιν επισκέπτεται τον Σι και σκορπά ανησυχία στη δύση και ταραχή στην Ταϊβάν
- Ακρίβεια: Παρατεταμένη η ακρίβεια στα καύσιμα – Έρχονται νέες αυξήσεις σε αμόλυβδη και diesel
- «Parallel Tales» – Η Ιζαμπέλ Ιπέρ γράφει μια κρυφή, σεξουαλική φαντασίωση για τον Βενσάν Κασέλ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Τραμπ: Αναδημοσίευσε συνέντευξη Παπασταύρου για την ενεργειακή διπλωματία
- Einstürzende Neubauten: Νέο μέλος, παλιός θόρυβος – Η θρυλική μπάντα του Βερολίνου γυρίζει σελίδα


