
Πρώτος στόχος της Μαρσέιγ ο Γκαλτιέ
Τις επιλογές της για τη θέση του προπονητή εξετάζει η Μαρσέιγ μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο.
H Μαρσέιγ αναζητώντας προπονητή μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο, βρίσκεται σε επαφή με τον Κριστόφ Γκαλτιέ.
Το όνομα του πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, «εμφανίστηκε» στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο σύλλογος της Μασσαλίας τον πλησίασε τον Ιούνιο, αλλά ο Γκαλτιέ ζήτησε να μην δοθεί συνέχεια, επειδή δεν είχε φτάσει ακόμα σε οικονομική συμφωνία για το «διαζύγιο»με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Όπως αναφέρει σήμερα η γαλλική ιστοσελίδα RMC, «η Μαρσέιγ σκέφτεται σοβαρά τον Κριστόφ Γκαλτιέ να αντικαταστήσει τον Ζακ Αμπαρδονάδο.
Ο σύλλογος της Μασσαλίας μάλιστα έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ημέρες για να του προσφέρει τη θέση του προπονητή», αναφέρεται.
Πάντως τόσο η Μαρσέιγ όσο και ο Γκαλτιέ φοβούνται μια εχθρική υποδοχή του από τους φιλάθλους του συλλόγου της Μασσαλίας και γι αυτό ερευνώνται οι προθέσεις τους, εάν είναι έτοιμοι να τον καλωσορίσουν και να του δώσουν μια ευκαιρία.
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»

