Έκανε το «μπαμ» ο Μαρτίνεθ στην εντεκάδα του Ολυμπιακού
Οι επιλογές του Ισπανού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Με τον Ποντένσε στη βασική 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός δίνει φανέλα βασικού στον Πορτογάλο, ο οποίος αποκτήθηκε λίγο πριν την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και απόψε θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα, μετά την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.
Ο Μαρτίνεθ κάνει την έκπληξη και τον χρησιμοποιεί από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής των Πειραιωτών.
Συγκεκριμένα, μπροστά από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Φρέιρε και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Οι Καμαρά και Εσε θα είναι στα χαφ, με τον Φορτούνη λίγο πιο μπροστά σε ρόλο 10αριού. Οι Ποντένσε και Μασούρας θα είναι στα δύο άκρα και ο Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Καμαρά, Εσε, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τζολάκης, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Σκάρπα, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Ντόι και Σολμπάκεν.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»
- Ολυμπιακός: «Κλειδί» για τη νίκη στο ΟΑΚΑ ο Μιλουτίνοφ, «άγγιξε» το νταμπλ – νταμπλ!
- Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιοι είμαστε – Μεγάλη νίκη για τους φιλάθλους μας» (vid)

