Κάτια Δανδουλάκη: «Απέσυρα το ενδιαφέρον μου προς αυτόν χωρίς ζήλιες»
Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στη ζήλια και την προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει αυτό το συναίσθημα.
Με την Κάτια Δανδουλάκη να επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Πάνθεοι», η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και τη δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη.
Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στη ζήλια, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει αυτό το συναίσθημα. Κάτι που, όπως ανέφερε, την έχει βοηθήσει στην πορεία των χρόνων της.
Νομίζω πως η έλλειψη ζήλιας με έχει βοηθήσει πολύ ως άνθρωπο στην πορεία των χρόνων μου.
Έχετε πάντα μια τρυφερότητα προς τους νέους ανθρώπους;
Ίσως γιατί δεν γνώρισα ποτέ στη ζωή μου τι σημαίνει ζήλια. Δεν το ξέρω αυτό το συναίσθημα. Είναι ο άλλος πιο όμορφος από μένα; Μπράβο, είναι υπέροχο αυτό! Είναι πιο ταλαντούχος; Θα υποκλιθώ στο ταλέντο του. Νομίζω πως η έλλειψη ζήλιας με έχει βοηθήσει πολύ ως άνθρωπο στην πορεία των χρόνων μου.
«Όταν έβλεπα να θαυμάζουν τον άνθρωπο που ήμουν μαζί, εγώ χαιρόμουν και καμάρωνα!»
Ακόμα και με τους ανθρώπους που αγαπήσατε δεν νιώσατε ποτέ να ζηλεύετε;
Με μένα, λοιπόν, συμβαίνει κάτι μαγικό που με έχει, νομίζω, γλιτώσει από πολλά δεινά. Όταν έβλεπα να θαυμάζουν τον άνθρωπο που ήμουν μαζί, εγώ χαιρόμουν και καμάρωνα! Όταν όμως ερχόταν η στιγμή που διαπίστωνα πως αυτός ανταποκρινόταν σοβαρά ή ενδιαφερόταν πραγματικά για κάτι άλλο, τότε, ταυτοχρόνως, εγώ… αποσυρόμουν. Απέσυρα το ενδιαφέρον μου ως προς αυτόν χωρίς ζήλιες, χωρίς δράματα, με ευγνωμοσύνη για όσα έζησα μαζί του.
- Ανάπτυξη με ημερομηνία λήξης
- Μπαρτσελόνα: 59 % «όχι» στον Λεβαντόφσκι
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο


