Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χρήστος Πολίτης απαντά πρώτη φορά στην Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν έχω μισήσει ποτέ άνθρωπο»

Ο Χρήστος Πολίτης απαντά πρώτη φορά στην Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν έχω μισήσει ποτέ άνθρωπο»

Ο Χρήστος Πολίτης δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στην Κάτια Δανδουλάκη μετά τις δηλώσεις της πως τη μισεί.

Οι δυο τους ήταν το πρωταγωνιστικό δίδυμο στη Λάμψη. Χρήστος Πολίτης και Κάτια Δανδουλάκη βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο μετά από τις δηλώσεις της ηθοποιού πως ο συνάδελφός της τη μισεί.

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Πολίτης, ο οποίος απέχει αρκετά χρόνια από τον καλλιτεχνικό κόσμο, δεν έχει μισήσει ποτέ άνθρωπο. «Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Το μίσος είναι λίγο κακόγουστο πράγμα αλλά δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο.

Ότι δεν θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σήριαλ. Μάλιστα μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κα Δανδουλάκη. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω. Εγώ δεν βρίζω κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω μισήσει.

Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα, αλλά μίσος δεν έχω νιώσει για κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» είπε ο Χρήστος Πολίτης για την Κάτια Δανδουλάκη.

«Ο Χρήστος Πολίτης με μισεί»

Υπενθυμίζεται πως η Κάτια Δανδουλάκη είχε αναφερθεί στον συνάδελφό της Χρήστο Πολίτη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος!».

«Ήταν η απόλυτη αλήθεια αυτό που αντιμετώπισα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο κι ήμασταν φίλοι. Δεν θέλω να το επαναλάβω γιατί είπε πως δεν θέλει να μιλώ για αυτόν. Δεν θέλει γιατί με μισεί. Αποφάσισε εκείνος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024