
ΗΠΑ – Μαυροβούνιο 85-73: Έβαλε δύσκολα το Μαυροβούνιο, αλλά «καθάρισαν» οι ΗΠΑ στο φινάλε
Το Μαυροβούνιο έφερε στα όρια τους τις ΗΠΑ, όμως στο τέλος μίλησε η ποιότητα των ΝΒΑερ και επικράτησαν με 85-73.
Οι ΗΠΑ υποτίμησαν σε μεγάλο βαθμό το Μαυροβούνιο, απέφυγαν το σοκ και επικράτησαν της ομάδας του Ράντοβιτς με 85-73 και έκαναν το απόλυτο (4/4) στο MundoBasket 2023.
H αστοχία από την περιφέρεια (5/19, 26%) επέτρεψε στο Μαυροβούνιο να βρίσκεται σχεδόν πάντα μία ανάσα πίσω από τους Αμερικάνους και μερικές φορές μπροστά από αυτούς παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μέχρι και εφτά πόντων.
Για άλλη μία φορά ο Έντουαρτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των αστέρων των ΗΠΑ με 17 πόντους, με τον Τζάκσον να προσθέτει άλλους 11 και τους Χαλιμπέρτον και Μπρίτζες από 10. Για το Μαυροβούνιο Ο Νίκολα Βούτσεβιτς πέτυχε 18 πόντους και ακολούθησε ο Πέρι με 14.
Τα δεκάλεπτα: 19-18, 37-38, 61-55, 85-73
- Ο Γουέμπ ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ – «Το γκολ του Κούνια δεν έπρεπε να μετρήσει»
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά με ρεκόρ τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο
- Γερμανία: Τίγρης δραπέτευσε από την ιδιοκτήτρια και χτύπησε έναν φροντιστή – Τον σκότωσε η αστυνομία
- Unmute Now Athens: Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό της νέας γενιάς
- Πέθανε ο θρυλικός Τίτο Παστερνάκης
- Οι ΗΠΑ απορρίπτουν ξανά πρόταση του Ιράν για συμφωνία – Ορατός κίνδυνος επανέναρξης στρατιωτικών επιχειρήσεων


