Λαρεντζάκης: «Κάθε αποκλεισμός είναι σκληρός»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε, μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδα από τη συνέχεια του MundoBasket 2023, για τον πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν εκπληκτικός κόντρα στη Λιθουανία αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Σε δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το MundoBasket 2023 μίλησε την προσπάθεια της Εθνικής αλλά και τον στόχο της Ολυμπιάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής. Η Λιθουανία έχει βάθος στο ρόστερ και έμπειρα παιδιά. Έβαλαν κάποια ελεύθερα σουτ που κάναμε λάθη και πήραν μία διαφορά. Στο τέλος ξέφυγε το αποτέλεσμα πολύ, αλλά πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όσοι ήμασταν εδώ παλέψαμε και ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε.
Θα χάσεις κάποια ανοιχτά σουτ, θα γίνει ένα λάθος, θα φας ένα εύκολο καλάθι… Είναι συνδυασμός. Έβαλαν κάποια σουτ και πήραν μία μεγάλη διαφορά. Κάθε αποκλεισμός είναι σκληρός. Ξέραμε τις συνθήκες. Σίγουρα πάμε πάντα να παλέψουμε. Πάντα για την Εθνική θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Θα έχουμε το προοπλυμπιακό για να πάμε στην Ολυμπιάδα που είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα».
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου
- Ματσούκας μέσα, Τσιμεντερίδης έξω: Βγαίνουν στη σέντρα για δύο μέτρα και δύο σταθμά στη διαιτησία
- ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή «Κυριάκος Μητσοτάκης»
- Χανιά: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Απεγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλικιωμένων



