
Αποκάλυψη από Ίρβινγκ: «Σε άλλη εθνική ομάδα ήθελα να αγωνιστώ»
Ο Κάιρι Ιρβινγκ προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.
Ξέρει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας ο Κάιρι Ίρβινγκ.
Ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς τόνισε πως δε νιώθει Αμερικανός! Μάλιστα, αποκάλυψε πως ήθελε να αγωνιστεί στην Εθνική Αυστραλίας, όμως ο Μάικ Σιζέφσκι δεν τον άφησε.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάιρι Ίρβινγκ:
«Θεωρώ τον εαυτό μου μη Αμερικανό παίκτη, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκα για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Αρκετοί γελάνε που το λέω αυτό ή μπορεί να μην συμφωνούν μ’ αυτό που λέω, αλλά γεννήθηκα στην Αυστραλία.
Η Team USA μου ζήτησε να παίξω όταν ήμουν 17-18 ετών… Ήθελα τότε να παίξω για την Αυστραλία, αλλά δεν έγινε. Ωστόσο, ο κόουτς Κ (σ.σ. Μάικ Σιζέφσκι) δεν το επέτρεψε να συμβεί αυτό».
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- Βίντεο σοκ: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή η γιατί… δεν της άρεσε το κούρεμά της
