
Ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο: Μαχαίρωσαν δύο άνδρες έξω από διάσημο gay μπαρ
Η ομοφοβική επίθεση έγινε το βράδυ της Κυριακής στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο και, συγκεκριμένα, έξω από το διάσημο μπαρ «Two Brewers» στη νοτιοδυτική πλευρά της βρετανικής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με ΜΜΕ στη Βρετανία, δύο άνδρες μαχαιρώθηκαν, ενώ βρίσκονταν έξω από το διάσημο στην LGBTQ+ κοινότητα μπαρ. Σύμφωνα με το Pink News, το ένα θύμα είναι πάνω από 20 και το άλλο πάνω από 30 ετών, ενώ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από όπου έχουν ήδη πάρει εξιτήριο.
Η Αστυνομία έχει επιβεβαιώσει ότι η επίθεση ήταν ομοφοβική.
Ο επιθεωρητής Γκάρι Καστλ δήλωσε ότι: «Έχουμε πλήρη επίγνωση του σοκ που θα προκαλέσει αυτή η επίθεση στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι διεξάγεται επείγουσα έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη».
Σύμφωνα με το Sky News, ο δράστης της επίθεσης επιτέθηκε στους δύο νεαρούς με μαχαίρι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητά πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη, ενώ μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που μένουν κοντά στο γνωστό μπαρ δηλώνουν φοβισμένοι και σοκαρισμένοι για την επίθεση.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Pink News
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση
- Ντέρμπι πρωτιάς ο Ολυμπιακός με τη Ρεάλ, κρίσιμο ματς και ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη
- Πάνω από τα 110 δολάρια το πετρέλαιο με φόντο τις απειλές Τραμπ απέναντι στο Ιράν


