Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Bank Tavern: Η βρετανική pub με τη λίστα αναμονής τεσσάρων.... ετών

The Bank Tavern: Η βρετανική pub με τη λίστα αναμονής τεσσάρων…. ετών

Ταπεινό στο μάτι, πλούσιο σε γεύση

Περνώντας απ’ έξω πολλοί θα σπεύσουν να την χαρακτηρίσουν «ρομαντική», «γραφική», σε καμία περίπτωση όμως δεν θα φανταζόμασταν πως για να απολαύσει κανείς ένα γεύμα στην βρετανική παμπ με το όνομα «The Bank Tavern» θα χρειαστεί να περιμένει τέσσερα… χρόνια.

Το Bank Tavern βρίσκεται στο κέντρο του Μπρίστολ του Ηνωμένου Βασιλείου και δεσπόζει στην κορυφή της λίστας των εστιατορίων με την μεγαλύτερη αναμονή.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή έως το 2027.

Το εξαιρετικά δημοφιλές μενού αποτελείται συνήθως από μοσχαρίσιο κρέας, χοιρινή κοιλιά σιγομαγειρεμένη, ψητό αρνίσιο μπούτι με μέλι και δεντρολίβανο και ψωμί με φακές και λαχανικά.

Μεγάλη ποικιλία διαθέτει και στα ορεκτικά.

instagram.com/thebanktavern/

Οι επιλογές για επιδόρπιο αποτελούνται από pavlova φράουλας και λευκής σοκολάτας, τάρτα limoncello και pannacotta γιαουρτιού βατόμουρου.

Ένα γεύμα τριών πιάτων κοστίζει περίπου 35 δολάρια ή 56 δολάρια για δύο άτομα.

Η παμπ έχει φροντίσει να ενημερώσει τους πελάτες ότι οι κρατήσεις για τα κυριακάτικα τραπέζια έχουν κλείσει για το «άμεσο μέλλον».

Το καθημερινό μενού περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς τύπους burger, είτε με μοσχαρίσιο κρέας, είτε χοιρινό, είτε κοτόπουλο και μαύρα φασόλια.

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η παμπ υπάρχει από το 1800 και λέγεται πως έχει επιβιώσει από έναν «ανησυχητικό αριθμό ταραχών» μεταξύ αυτών και των δύο Παγκοσμίων Πολέμων.

To 2019, έχοντας στις πλάτες της ήδη ένα βραβείο στο κομμάτι της εστίασης, το κυριακάτικο μενού της αναδείχθηκε ως το καλύτερο στη Βρετανία από τα Observer Food Monthly Awards.

Το Bank Tavern  δεν είναι το μόνο εστιατόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει μεγάλη λίστα αναμονής, καθώς ακόμη δύο περιλαμβάνονται στο top 10 της λίστας.

Το Fat Duck στο χωριό Μπρέι έρχεται στην έβδομη θέση με χρόνο αναμονής τεσσάρων μηνών και το Cove Club στο Λονδίνο είναι ένατο χάρη στη λίστα κρατήσεων τριών μηνών.

Στον υπόλοιπο κόσμο, το φημισμένο εστιατόριο Damon Baehrel, το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του ιδιοκτήτη και της συζύγου του στη Νέα Υόρκη, έχει μια μακρά λίστα αναμονής 12 μηνών. Το 2014, η τραπεζαρία των 16 θέσεων ισχυρίστηκε ότι είχε κρατήσεις μεταξύ πέντε και 10 ετών, αν και αυτό δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Στην ίδια πόλη, μην περιμένετε να πάρετε σύντομα τραπέζι στο Masalawala & Sons, καθώς έχουν χρόνο αναμονής έξι μηνών.

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την Ισπανία του χρόνου, τώρα είναι η ώρα να κάνετε κράτηση στο Disfrutar, που βρίσκεται στη Βαρκελώνη, το οποίο έχει κρατήσεις για τους επόμενους πέντε μήνες.

Σύμφωνα με την σχετική έρευνα, ορισμένα εστιατόρια έχουν αρχίσει να απελευθερώνουν τραπέζια σε μηνιαία βάση, ενώ άλλα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις από την πανδημία του κοροναϊού.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024