
Αντίπαλος της Εθνικής γυναικών η Αυστραλία στα προημιτελικά
Η Εθνική γυναικών πόλο θα βρει την Αυστραλία απέναντί της στον προημιτελικό της Δευτέρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.
Η Αυστραλία θα είναι τελικά η αντίπαλος της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Τα «Καγκουρό» επικράτησαν εύκολα του Ισραήλ με 16-7 στο χιαστί παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες και πήραν την πρόκριση για την οκτάδα.
Η Αυστραλία έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και προηγήθηκε με 7-1, του Ισραήλ, που έχει για προπονητή τον Έλληνα, Δημήτρη Μαυρωτά.
Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Άρμιτ με τέσσερα γκολ, ενώ άλλα 3 έβαλε η Κιρνς.
Ο μεγάλος προημιτελικός ανάμεσα σε Ελλάδα και Αυστραλία θα διεξαχθεί την Δευτέρα (24/07) στις 12 το μεσημέρι.
Στα προημιτελικά έχουν προκριθεί ακόμη οι ΗΠΑ, η Ολλανδία και η Ουγγαρία και περιμένουν να μάθουν τις αντιπάλους τους από τα υπόλοιπα χιαστί παιχνίδια.
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο

