Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υ.Γ. Ο μπαμπάς σας αγαπά πολύ – Δίδυμα κορίτσια λαμβάνουν κάρτες γενεθλίων από τον νεκρό πατέρα τους

Υ.Γ. Ο μπαμπάς σας αγαπά πολύ – Δίδυμα κορίτσια λαμβάνουν κάρτες γενεθλίων από τον νεκρό πατέρα τους

Έμπνευση για τον άτυχο άντρα, που πέθανε από καρκίνο, το βιβλίο «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ» που μεταφέρθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο.

Η ζωή γράφει τα ωραιότερα αλλά και τα πιο τραγικά σενάρια. Νεαρός πατέρας γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει, ετοίμασε γενέθλιες κάρτες για τα πρώτα 30 χρόνια της ζωής των δίδυμων κοριτσιών του, συγκινώντας όλο τον κόσμο.

Ο Νικ Κίναν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών, εννέα μήνες μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από επιθετικό καρκίνο στον εγκέφαλο.

Επειδή ήξερε ότι τα κορίτσια του, η Ρόουζ και η Σοφία, μόλις 17 μηνών όταν εκείνος πέθανε, δύσκολα θα μπορούσαν να διαχειριστούν την απώλεια του, φρόντισε να τους ετοιμάσει γενέθλιες κάρτες για τα πρώτα 30 χρόνια της ζωής τους με όσα σημαντικά δεν πρόλαβε να τους πει και όλα όσα θα ήθελε να τους ευχηθεί από κοντά, αλλά δεν είχε την ευκαιρία.

 «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ»

Ο άτυχος πατέρας εμπνεύστηκε την κίνηση του αυτή από το best seller «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ» της Σεσίλια Άχερν που μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τη Χίλαρι Σουάνκ και τον Τζέραλντ Μπάτλερ.

Τα κορίτσια πρόσφατα άνοιξαν την τέταρτη κάρτα γενεθλίων τους, στην οποία τις προετοιμάζει για το άνοιγμα των σχολείων και τους ζητά να στηρίζει η μία την άλλη.

Η σύζυγος του Νικ, Βικτώρια, εξηγεί στη Daily Mail πως ο σύζυγος της πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις να ξεπεράσει τον καρκίνο, έκανε δύο χειρουργεία, ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ένας δυνατός άντρας

«Ήταν ένας απίστευτα δυνατός άντρας. Ήταν ο βράχος όλων μας», λέει η ίδια. «Πήγαινε κάθε μέρα στη δουλειά κι ας είχε κάνει χημειοθεραπεία το πρωί, γεγονός που με εμπνέει μέχρι σήμερα όταν το σκέφτομαι», συνεχίζει.

«Παρηγορούσε τους άλλους ενώ πέθαινε και αφιέρωνε πολλές ώρες για να γράψει στα κορίτσια μας. Ελπίζω ότι οι κάρτες θα τους δώσουν μια καλύτερη ιδέα για το ποιος ήταν ο πατέρας τους», προσθέτει η Βικτώρια.

Ο Νικ ανακάλυψε έναν όγκο στον εγκέφαλο και αφού τον χειρούργησε με επιτυχία αποφάσισε με τη Βικτώρια να προχωρήσουν τα σχέδια τους για εξωσωματική γονιμοποίηση. Έξι μήνες μετά τη γέννηση των κοριτσιών τους, το γεγονός ότι μπέρδευε τα λόγια του τον οδήγησε πάλι στον γιατρό, που διαπίστωσε ότι είχε αναπτύξει γλοιοβλάστωμα.

Τον ακολούθησε η Πόπη

Επιχείρησε να μπει και σε δοκιμαστική θεραπεία, αλλά οι γιατροί του είπαν ότι είχε έναν χρόνο ζωής. Πέθανε εννέα μήνες αργότερα, αφού πρώτα είχε γράψει στις κόρες του τις κάρτες των 30 πρώτων γενεθλίων τους.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί επίσης η αποκάλυψη της Βικτώρια ότι ο Νικ, που αγαπούσε ιδιαίτερα τα ζώα, είχε υιοθετήσει ένα μικρό σκυλάκι, την Πόπη, που πέθανε επίσης από καρκίνο στον εγκέφαλο, έξι μήνες μετά τον θάνατο του.

«Ήταν πραγματικά αχώριστοι και νομίζω ότι πήγε μαζί του για να τον προσέχει», καταλήγει η Βικτώρια.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024