Μπακογιάννης: Θα σχεδιάζαμε διαφορετικά τον Μεγάλο Περίπατο
Το δεύτερο λάθος, σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη, είναι ότι το έργο άργησε πολύ στην υλοποίησή του
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον «Μεγάλο Περίπατο», το έργο ανάπλασης της Πανεπιστημίου.
Ο κ. Μπακογιάννης απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα έκανε κάτι διαφορετικό γυρνώντας τον χρόνο πίσω, αναφέρθηκε στον «Μεγάλο Περίπατο» σημειώνοντας ότι το πρώτο λάθος που έκανε ήταν επικοινωνιακό καθώς η ανάπλαση της Πανεπιστημίου δεν ταίριαζε με την αναφορά σε «περίπατο».
Θα το ξαναέκανα αλλά διαφορετικά
Ειδικότερα είπε: « η περίφημη Πανεπιστημίου. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Θα το ξαναέκανα αλλά θα το έκανα διαφορετικά. Πρώτον, ένα λάθος επικοινωνίας. Και μόνο ότι το είπαμε μεγάλο περίπατο. Δηλαδή, η Πανεπιστημίου τί είναι. Δέντρα, πολλά δέντρα, σκιά, δροσιά, είναι πράσινο, είναι χώρος, δημόσιος χώρος. Είναι ασφάλεια.
Να μπορέσει, επιτέλους, να κινηθεί και ένας άνθρωπος με αναπηρία, ένας ηλικιωμένος. Δεν είναι περίπατος αυτός».
Το δεύτερο λάθος κατά τον ίδιο ήταν οι μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνοντας «άργησε το project να ολοκληρωθεί. Τώρα θα ολοκληρωθεί, όπου νάναι, αλλά άργησε. Αν το ξανασχεδιάζαμε, θα το ξανασχεδιάζαμε διαφορετικά, όπως σχεδιάσαμε διαφορετικά πολλά άλλα πράγματα».
- Άλμπα Βερολίνου – ΑΕΚ 88-93: Νίκησε στην παράταση και στους «8» θα έχει πλεονέκτημα έδρας
- Gothenburg: Υποχωρεί η Ελλάδα στον Δείκτη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας – Έχασε τρεις θέσεις σε ένα χρόνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 88-80: «Γλυκιά» ήττα για τον «δικέφαλο» και πρόκριση στους «4» FIBA Europe Cup (vid)
- Νέα Μάκρη: Η στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ Τούρκων μαφιόζων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Όταν ο Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε μπαλέτο: Βίντεο-ντοκουμέντο και ένα χαμένο από αλαζονεία Όσκαρ
- Βενεζουέλα: Απομακρύνθηκε ο επί 12 χρόνια υπουργός Άμυνας







