Το in στην μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας – Η καρδιά του Athens Pride «χτυπάει» για άλλη μια φορά στην Αθήνα
Το in βρέθηκε στην μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας για να μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όσα εξελίσσονται στο κέντρο της Αθήνας.
H μεγάλη γιορτή του Athens Pride βρίσκεται σε εξέλιξη στην πλατεία Κοτζιά, η οποία γέμισε με πολύχρωμες σημαίες και χαμόγελα από χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονται στο σημείο να στηρίξουν την διαφορετικότητα.
Το in βρίσκεται στην μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας για να μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όσα εξελίσσονται στο κέντρο της Αθήνας.
Μουσική, χαμόγελα και πολύχρωμα μπαλόνια και σημαίες γέμισαν για άλλη μια χρονιά το κέντρο της Αθήνας.
Ανάμεσα τους και διάφορα πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο, ενώ από την γιορτή δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείψει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος φωτογραφήθηκε δίπλα στην γνωστή youtuber Zoe Pre.
Ξεκίνησε η πορεία
Η παρέλαση ξεκίνησε στις 19:00 όπως ήταν προγραμματισμένο, με την σημαία της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας να ανεμίζει στην κεφαλή της πορείας.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Λίγο πριν τις 19:00 κατέφτασε στην πλατεία Κοτζιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Στο Athens Pride βρέθηκε και ο Έλληνας Επίτροπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.
Στο γιορτή του Athens Pride βρέθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Νίκος Φίλης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς, ο Πάνος Σκουρλέτης καθώς και η πρώην Περιφερειάρης Αττικής, Ρένα Δούρου καθώς και πολλοί άλλοι.
Στο περίπτερο του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ενώ ο δήμαρχος φωτογραφήθηκε δίπλα στην γνωστή youtuber Zoe Pre.
- «Κάλλιον εντάφιον η τιμή»: Ιστορικές μνήμες για τους Ηπειρώτες που εκτελέστηκαν στον τοίχο της Καισαριανής
- Tourism Revenues New Record at €23.6B in 2025
- Ουκρανία: Ρωσικά drones χτύπησαν σπίτια και σχολείο στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Νέα σενάρια στη Σερβία για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό!
- Φυλακές Δομοκού: Τα κενά, οι αντιφάσεις και τα σενάρια για τέταρτο πρόσωπο στη δολοφονία του ισοβίτη
- Για «βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ στα εδάφη της Μέσης Ανατολής, κάνει λόγο ο Αμερικανός πρεσβευτής


