Έβγαλε το καπέλο στον Μπαρτζώκα ο Ομπράντοβιτς: «Του αξίζουν συγχαρητήρια»
Το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα έπλεξε ο Ζέλικος Ομπράντοβιτς με αφορμή την ανάδειξη του πρώτου ως του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στη Euroleague.
Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς ο Έλληνας τεχνικός αναδείχθηκε από τη Euroleague ως ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης.
Ο 57χρονος προπονητής λαμβάνει τη συγκεκριμένη τιμή για δεύτερη σερί φορά, αφού είχε επιλεγεί και πέρυσι, όντας ο πρώτος που καταφέρνει κάτι ανάλογο. Ενώ είναι η τρίτη συνολική στην πλούσια καριέρα του μετά την αγωνιστική περίοδο 2012-13.
Με αφορμή την βράβευση του Έλληνα τεχνικού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως απόλυτα δίκαια κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Euroleague.
«Άξιζε το βραβείο ο Μπαρτζώκας και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαν μία εξαιρετική σεζόν φέτος και είχε σημαντική συμβολή. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν», δήλωσε αρχικά ο κόουτς της Παρτίζαν αναφορικά με το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Ευρωλίγκα.
Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώνονται στην Αδριατική λίγκα, με τον έμπειρο προπονητή να έχει… ξεκόψει τη λέξη «Ευρωλίγκα» από όλους, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στα plaoyffs: «Δώσαμε ρεπό στους παίκτες και μετά ξεκινήσαμε τις προπονήσεις, μιλώντας αποκλειστικά για την Αδριατική λίγκα.
Ζήτησα απ’ όλους στην ομάδα, τόσο από το προπονητικό επιτελείο όσο και από τους παίκτες, να μην σκέφτονται και να μην μιλούν για την Ευρωλίγκα, αλλά να έχουν το μυαλό τους σ’ αυτά που ακολουθούν».
- Πύργος: Μαθητής λυκείου πήγε στο σχολείο με μαχαίρι πεταλούδα – Συνελήφθη μετά από καταγγελία καθηγητή
- Το «καταραμένο» βενετσιάνικο παλάτσο που κάποτε ζωγράφισε ο Μονέ βγαίνει προς πώληση – Η ιστορία του
- Εντοπίστηκε όχημα στην Ομόνοια με 45 κιλά κάνναβης – Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε στούντιο ηχογράφησης
- Καραϊβική: Βίντεο από το ρεσάλτο των πεζοναυτών των ΗΠΑ στο δεξαμενόπλοιο Olina
- ΣΥΡΙΖΑ: «Διάλογος» με αρνητικά τετελεσμένα για τους αγρότες από την κυβέρνηση, που υπερψήφισε τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur
- Δένδιας: Η Τουρκία αμφισβητεί τα σύνορα του Ελληνισμού – Απαραίτητες οι αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις




