Ανέβηκαν στα 9 τα ban της ΑΕΚ από τη FIBA
Προβλημάτων συνέχεια στην μπασκετική ΑΕΚ αφού ο... βραχνάς των ban είναι και πάλι παρών.
Για άλλη μια φορά τους τελευταίους μήνες, τα ban γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας στον οργανισμό της μπασκετικής ΑΕΚ.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την FIBA, η ΚΑΕ ΑΕΚ καλείται να διευθετήσει 9 ban στο προσεχές διάστημα, ώστε να αρθεί εκ νέου η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ.
Τα 9 αυτά ban αφορούν οφειλές τις οποίες είχε διακανονίσει στο παρελθόν η Ένωση, αλλά επέστρεψαν λόγω προβλήματος στην καταβολή των δόσεων.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος πλέον, ως επι κεφαλής της ΚΑΕ ΑΕΚ καλείται να προχωρήσει στην καταβολή των εν λόγω δόσεων που προκάλεσαν την… επιστροφή των ban, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ανάκλησης δελτίων την ώρα που η σειρά των προημιτελικών στα playoffs της Basket League κόντρα στο πολύ επικίνδυνο Περιστέρι βρίσκεται σε εξέλιξη.
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
