Κρήτη: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε κουνέλια σε μαντρί – Στο νοσοκομείο ο κτηνοτρόφος από το σοκ
Ο κτηνοτρόφος πριν από λίγες μέρες είχε βρει άψυχες τις 40 γαλοπούλες του.
Αγέλη σκύλων επιτέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε μαντρί στην Ιεράπετρα, σκοτώνοντας όλα τα κουνέλια κτηνοτρόφου, ο οποίος δεν άντεξε το σοκ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Ο κτηνοτρόφος πριν από λίγες μέρες είχε βρει άψυχες τις 40 γαλοπούλες του.
Πιθανότατα πρόκειται για την ίδια αγέλη σκύλων. που κατάφερε να μπει ξανά σε άλλο σημείο της ιδιοκτησίας πριν από λίγες ημέρες του στο Βαθύ Ρυάκι κοντά στην Ιεράπετρα. Σκάβοντας κάτω από το φράχτη, τα σκυλιά μπήκαν στον χώρο που υπήρχαν κουνέλια και σκότωσαν και τα 20, όπως αναφέρει το radiolasithi.gr.
Στο νοσοκομείο από το σοκ
Το περιστατικό με 5-6 σκυλιά να μπαίνουν στο χωράφι καταγράφηκε από τις κάμερες που υπήρχαν στο χώρο και είναι στη διάθεση του ΑΤ Ιεράπετρας, αστυνομικοί υπάλληλοι του οποίου βρέθηκαν νωρίτερα στο χωράφι και κατέγραψαν το περιστατικό.
Ο ιδιοκτήτης μετά το δεύτερο σοκ που υπέστη νοσηλεύεται και πάλι στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με την υγεία του να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες:
- Ο Φουρνιέ είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Πανιωνίου και αποβλήθηκε
- «Ποτέ ξανά»: Πορεία μνήμης στη μνήμη των 50.000 Εβραίων θυμάτων του ναζισμού στη Θεσσαλονίκη
- Έρχονται πρόστιμα από τις έξυπνες κάμερες – Σε λίγες ημέρες οι πρώτες βεβαιώσεις
- Μεσσηνία: Θανατηφόρο τροχαίο – Οδηγός φορτηγού έκανε όπισθεν και παρέσυρε πεζό
- Οι 50 καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2026 – Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα
- Η Αργεντινή έστειλε τελεσίγραφο για το Finalissima


