
Καραπαπάς: «Αυτά που βλέπουν και οι τυφλοί» (pics)
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς χαρακτήρισε «αδιανόητη σφαγή» τη διαιτησία του Ιταλού Μάσα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγω για «πρωτοφανή εκτέλεση από διαιτητή στην Ελλάδα».
Με αναρτήσεις του instagram ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, εξέφρασε εκ νέου τα παράπονα των «ερυθρόλευκων» για τη διαιτησία του Ιταλού Μάσα και τις «εγκληματικές» αποφάσεις του στο ντέρμπι των Πειραιωτών με την ΑΕΚ την Κυριακή.
Χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρεται για «αδιανόητη σφαγή» και «πρωτοφανή εκτέλεση από διαιτητή στην Ελλάδα».
«Όσες φορές και να δω αυτό το βίντεο, μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Είναι αδιανόητη σφαγή. Όσο κολλημένος και να είναι κάποιος, όσο κακοπροαίρετος, μάτια έχει και βλέπει. Και δεν θα πω για τους γνωστούς αλήτες και ρουφιάνους.
Αλλά για κάτι αντικειμενικούς του…, που κάνουν ότι δεν βλέπουν αυτά που βλέπουν και οι τυφλοί. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα τέτοια εκτέλεση από διαιτητή. ΠΟΤΕ!», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Ιταλού και αυτά που είδε όλη η Ελλάδα και προκάλεσαν την οργή των «ερυθρόλευκων».
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις:
- Ουγγαρία: Ο νέος πρωθυπουργός δεσμεύεται να αναστείλει τη λειτουργία των κρατικών ΜΜΕ
- K‑POP Demon Hunters: Το απόλυτο fan‑experience για μικρούς και μεγάλους
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας


