Διπλός «πονοκέφαλος» για Ιτούδη ενόψει Ολυμπιακού
Αρκετά τα προβλήματα για τον Δημήτρη Ιτούδη ενόψει του αυριανού αγώνα.
Προ των πυλών βρίσκεται η πρώτη μάχη (26.4) του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της Euroleague.
Η αποστολή της τουρκικής ομάδας κατέφθασε στην Αθήνα και αύριο θα τεθεί αντιμέτωπη με τους «ερυθρολεύκους» στο ΣΕΦ.
Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Δημήτρη Ιτούδη, που καλείται να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Τόσο ο Σκότι Γουίλμπεκιν όσο κι ο Μάρκο Γκούντουριτς ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο η συμμετοχή τους στο game 1 είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Οι δυο παίκτες της Φενέρμπαχτσε θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες, με τον Δημήτρη Ιτούδη να παίρνει τις οριστικές αποφάσεις λίγο πριν το τζάμπολ του αυριανού αγώνα.
Από την άλλη, εκτός έμειναν ο Νεμάνια Μπιέλιτσα και ο Ντέβιν Μπούκερ, κάτι που πάντως δεν αποτελεί είδηση αφού είναι στα «πιτς» εδώ κι αρκετές εβδομάδες.
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής
- Η διττή στρατηγική των ΗΠΑ πίσω από τις απευθείας συνομιλίες τους με τον υπουργό του Μαδούρο πριν την απαγωγή
- Οι συμπεριφορές μας που δεν πρέπει να εκδηλώνουμε στον σκύλο μας
- Πληθωρισμός τροφίμων: Σε υψηλά επίπεδα στην Ευρωζώνη – Μεγάλες ανατιμήσεις σε κρέας, καφέ, τσάι και κακάο
- Πώς έχτισε την ηγεμονία της Viocalco ο Νίκος Στασινόπουλος
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τον Ναν



