Εκλογές 2023: Νέες πληροφορίες για δεύτερες σκέψεις Κασιδιάρη και «διαζύγιο» με Κανελλόπουλο
Τι σχεδιάζει ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
Θολό παραμένει το τοπίο στον χώρο της ακροδεξιάς με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τελικά δεν προχώρησε το σχέδιο Κασιδιάρη – Κανελλόπουλου για συμπόρευση με το κόμμα «ΕΑΝ» αφού επήλθε ρήξη μεταξύ των δύο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή στο MEGA και στο Live News, ο Ηλίας Κασιδιάρης προσανατολίζεται τελικά να κατεβάσει το κόμμα του «Έλληνες» στις επερχόμενες εκλογές με τον ίδιο αρχηγό και υποψήφιο, γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρει το πράσινο φως από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Νέος στόχος
Στόχος του είναι να εμφανιστεί ως δήθεν «διωκόμενος του συστήματος» και να διεκδικήσει την αντισυστημική ψήφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας κάποιον Δήμο ή Περιφέρεια.
Σύμφωνα με τη Χριστίνα Κοραή, Ηλίας Κασιδιάρης και Αναστάσιος Κανελλόπουλος δεν ήρθαν σε τελική συμφωνία που προέβλεπε την απόσυρση του κόμματος «Έλληνες» και τη στήριξη του «ΕΑΝ» από την πλευρά Κασιδιάρη χωρίς να είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά με τα δικά του στελέχη στα ψηφοδέλτια του κόμματος Κανελλόπουλου.
Την ίδια ώρα η επικοινωνία του Ηλία Κασιδιάρη και η γνωστοποίηση των θέσεων του έχει γίνει πολύ δύσκολη μέσα από τη φυλακή αφού πλέον εφαρμόζεται ο κανονισμός του σωφρονιστικού ιδρύματος.
Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αν και ο κ. Μπογδάνος τον κατηγορεί για «προεδρίτιδα».
- Βορίζια: Συνελήφθησαν οι γονείς του Φανούρη Καργάκη
- Παναθηναϊκός: «Ένας χρόνος χωρίς τον Μίμη Δομάζο – Για πάντα στις καρδιές μας»
- Ηράκλειο: Γάτα κατάπιε 11 λαστιχάκια για τα μαλλιά – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- Ακίνητα: Πώς αλλάζει ο χάρτης το 2026 – Ακριβά ακίνητα, χαμηλή διαθεσιμότητα και επενδύσεις υψηλού ρίσκου
- Καφέ: Οι Έλληνες που στέλνουν τον freddo στο εξωτερικό
- Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής – Επί ποδός η πυροσβεστική




