Μαρία Σολωμού: Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου
«Έκλαιγα γιατί έβλεπα ένα μικρό ταπεράκι μόνο του στο ψυγείο»
Στην εκπομπή «Μαμά-δες» θα βρεθεί καλεσμένη της Τζένης Θεωνά, η ηθοποιός Μαρία Σολωμού η οποία θα εξομολογηθεί πώς κατάλαβε το φύλο του παιδιού της κατά την εγκυμοσύνη, αλλά και ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε. Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/03) στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.
«Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο» είπε αρχικά.
«Ήταν πολύ περίεργη η δική μου εγκυμοσύνη. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου γιατί ήμουν αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη τις αλλεργίες ή τις εξαλείφει ή τις φουντώνει. Μάντεψε…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού και συνέχισε: «Ο γυναικολόγος μού είπε ότι στις αλλεργίες κοιτάμε πρώτα τη μάνα και μετά το παιδί, αν χρειαστεί να κάνεις κορτιζόνες θα τις κάνεις».
«Η εύκολη εγκυμοσύνη δεν είναι κανονική συνθήκη γι’ αυτό δεν μπορεί να ταυτιστεί κανένας άνδρας δυστυχώς. Που θέλουν ώρες -ώρες να συμπάσχουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν την γυναίκα όταν είναι έγκυος, δεν μπορούν να καταλάβουν τι πάει να πει ορμόνη. Έχω κάνει τα αμίμητα στον Μάριο, τον έχω πάρει στην πρόβα και έκλαιγα γιατί έβλεπα ένα μικρό ταπεράκι μόνο του στο ψυγείο και το λυπήθηκα» σημείωσε η Μαρία Σολωμού.
Δείτε όσα είπε η Μαρία Σολωμού
- Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο Hunger Games για να σώσουν το franchise
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)




