Φορτούνη για βασικό σκέφτεται ο Πογέτ ενόψει Γιβραλτάρ
Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση του Κώστα Φορτούνη σκέφτεται να εκμεταλλευτεί ο Γκουστάβο Πογέτ και τον προορίζει για βασικό κόντρα στο Γιβραλτάρ.
Η Ελλάδα ξεκινά την περιπέτειά της στα προκριματικά για το Euro 2024, από το Φάρο της Πορτογαλίας, όπου και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (24/3) το Γιβραλτάρ και η νίκη δεν είναι απλά το ζητούμενο, αλλά υποχρέωση.
Το Φάρο ξυπνά ωραίες μνήμες στην Εθνική (Euro 2004) τις οποίες θέλει να… ξαναζωντανέψει ο Γκουστάβο Πογέτ, παρουσιάζοντας μια ομάδα που όχι απλά θα πάρει τη νίκη αλλά θα αποδώσει και πειστικό ποδόσφαιρο.
Για να το καταφέρει αυτό όπως δείχνουν οι πρώτες προπονήσεις της Εθνικής, θα εμπιστευθεί τον Κώστα Φορτούνη και αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο χαφ του Ολυμπιακού, που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά με τα ποιοτικά του χτυπήματα και να ξεκλειδώσει παιχνίδια, όπως έκανε άλλωστε και στο τελευταίο ματς κόντρα στον Βόλο που ήταν απολαυστικός.
Η παρουσία Φορτούνη μαζί με αυτή του αρχηγού Τάσου Μπακασέτα θα είναι καταλυτική για το ματς μεσοεπιθετικά. Σήμερα το απόγευμα (22/3 και ώρα 17:00) η Εθνική θα κάνει την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, στη Ριζούπολη όπου θα εκτιμηθεί και η κατάσταση των Μπουχαλάκη και Μπάλντοκ που έχουν θέματα τραυματισμών και την Πέμπτη η αποστολή θα πετάξει για Πορτογαλία.
- Αφθώδης πυρετός: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Κλεομένη στην Καλαμαριά
- Κοινή δράση απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Τι Χόλιγουντ, τι Κίεβο; Ο Σον Πεν όπου κι αν πάει παίρνει ένα Όσκαρ
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»


